; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aida econonmu4

Ce proiecte are Aida Economu după serialul „Profu’” | EXCLUSIV

15 April 2021

Aida Economu, protagonista serialului românesc „Profu', are deja de lucru după ce a încheiat filmările proiectului de la Pro TV.

Actrița a stat de vorbă cu TVMania și a dezvăluit că urmează să filmeze pentru o producție străină:

 „Proiectul' meu principal este să ies zdravănă (mai ales la cap) din această pandemie, iar în perioada asta (Martie-Aprilie) am câteva zile de filmare la o producție străină', a povestit Aida pentru TVmania. 

Despre o continuare a serialului nu sunt încă vești, însă actrița a relatat ce a inspirat-o pentru personajul Ana Casian și mărturisește că mai are de învățat „milioane de lucruri'.

„Eu fac parte din categoria actorilor pe care îi inspiră scenariul înainte de toate. Și în funcție de asta fac propuneri și încerc lucruri. Apoi mă raportez foarte tare la partener – nu sunt genul care vine cu „lecția învățată de acasă' și nu mă mai modifică nimic. Sunt și lucruri pe care le împrumut personajelor mele de la oamenii pe care îi întâlnesc în cotidian, dar e un întreg puzzle greu de explicat. Cât despre mine fiind profesor bun în diverse aspecte, habar n-am de așa ceva', a mai povestit actrița. 

Aida Economu spune că personajul ei se aseamană cu ea în anumite privințe: „poate puțin din cinismul meu și treaba cu fumatul'. 

Filmările sezonului 2 al serialului „Profu' s-au încheiat cu puțin timp înainte de debutul pandemiei. Află AICI când se va termina serialul de la Pro TV.

 Vezi galeria foto >

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare