; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

29_noimebrie_WEB.psd

Ce programe speciale pregătește de sărbători Antena 1

27 November 2017

Din 27 noiembrie până pe 3 decembrie, o săptămână-spectacol la Antena 1. Pe 29 noiembrie, Antena 1 aniversează 24 de ani.

Din 27 noiembrie, la Antena 1 se derulează o săptămânã specială. De 24 de ani, Antena 1 e mereu aproape de telespectatorii săi, iar anul acesta sărbătoarea nu ține o zi, ci șapte. „Pe 29 noiembrie, ziua noastră e şi a ta. Suntem noi, mereu cu tine, la Antena 1!', aceasta este deviza sub care postul tv le va oferi telespectatorilor ediţii speciale ale emisiunilor sale.

Astfel, încă din prima zi a săptămânii, telespectorii vor trăi emoţiile unei lupte de tipul totul sau nimic, alături de cei zece concurenţi ajunşi până în semifinala show-ului „Chefi la cuţite', care va fi difuzatã luni, de la 20:00, la Antena 1. Dacã pânã în acest moment, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au câștigat pe rând câte un sezon, acum fiecare este hotărât să-și ascută cuțitele pentru a spulbera competiția și a restabili clasamentul, iar marea bãtãlie se va da chiar în marea finalã a acestui sezon, difuzatã marţi, de la 20:00, la Antena 1. Farfurii spectaculoase, multã strãlucire, invitaţi de seamã, emoţie şi bucurie fãrã margini sunt doar câteva dintre ingredientele unui adevãrat spectacol gastronomic pus în scenã în marea finalã a show-ului de la Antena 1.

Ziua de 29 noiembrie, când Antena 1 împlinește 24 de ani de la lansare, începe cu o ediție specialã a Observatorului matinal, difuzat începând cu ora 06.00. Oliviei Pãunescu şi lui Valentin Butnaru li se vor alãtura încã de la primele ore ale dimineţii colegii lor din weekend, Octavia Geamãnu şi Daniel Osmanovici, într-o ediţie specialã în care românii sunt invitaţi sã facã parte din marea familie a Observatorului şi sã îşi vadã prezentatorii preferaţi altfel decât în fiecare zi, de-a lungul fiecãrei ediţii a Observatorului din aceastã zi. Pentru cã dincolo de ştiri sunt mereu oamenii, de ziua aniversãrii Antenei 1, telespectatorii vor avea ocazia sã vadã cum aratã o zi din viaţa prezentatorilor Observatorului, dincolo de pupitrul ştirilor.

 

Ziua de sãrbãtoare va continua cu o ediţie specialã a emisiunii Neatza cu Rãzvan şi Dani', începând cu ora 08.00. Lui Rãzvan, Dani, Amaliei, Flaviei, lui Cãtãlin şi lui Vlãduţ, care de aproape 10 ani spun bunã dimineaţa' la Antena 1, li se vor alãtura îndrãgitul Horia Brenciu, Lidia Buble, Iuliana Pepene şi Mihai Jurcã, Alina Eremia şi Feli într-o ediţie de sãrbãtoare a matinalului, în care vor rãsuna muzica şi voia bunã.

Petrecerea va continua în platoul emisiunii Prietenii de la 11', când Dianei Munteanu şi lui Florin Ristei li se vor alãtura Diana Matei şi taraful Cleante, Pepe, Cosmin Seleşi, Olivia Pãunescu şi Valentin Butnaru, Diana Rotaru şi Anca Lungu care va pregãti şi un preparat de sãrbãtoare în platoul emisiunii.

Sub sloganul mereu cu tine, pe scena marilor emoţii, de ziua Antenei 1, Mirela Vaida aduce în casele românilor, începând cu ora 14:00, în cadrul ediţiei speciale Mereu împreună', unele dintre cele mai îndrãgite vedete de la noi, în ipostaze cum nu au mai fost vãzute vreodatã, în cadrul celei mai mari sãrbãtori de familie. De ziua Antenei 1, vom veni în casele românilor cu poveşti speciale din vieţile vedetelor. Aceştia îi vor putea urmãri pe Andreea Berecleanu şi fiul său, Petru, într-un interviu de excepţie, pe Octavia Geamănu şi micuţul Andrei, care de curând a împlinit un anişor, dar şi pe Pepe şi prinţesele sale, Rosa şi Maria. Poveştile de familie vor continua cu Anda Adam, care vine alături de soţul său, Sorin, dar şi de fiica lor, Evelin, Nicolai Tand şi cei doi copii ai săi, Ilona şi Iancu, precum şi cu marea familie Te cunosc de undeva!', Ozana, Andreea, Aurelian şi Andrei. Muzica nu putea lipsi la o ediţie de sărbătoare, aşa că vom avea şi mini-recitaluri Anda Adam, Andreea Bălan, Pepe şi Temişan, iar chefii, Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu ne-au pregătit o super-surpriză!', a declarat Mirela Vaida.

Programul special de ziua Antenei 1 va continua cu o ediţie specialã a emisiunii „Acces Direct', în care Mirelei Vaida i se va alãtura îndrãgita prezentatoare Simona Gherghe. „Sunt bucuroasã sã fiu alãturi de Antena 1 şi telespectatorii noştri într-o zi atât de specialã pentru staţie!', a declarat aceasta. Ce surprize le-au pregãtit îndrãgitele prezentatoare, telespectatorii vor afla urmãrind ediţia specialã „Acces Direct', începând cu ora 17:00, la Antena 1.

Dupã ediţia specialã a Observatorului orei 19 şi The Wall – Marele Zid', telespectatorii se vor putea bucura de o searã magicã, în familie, cu Cenuşareasa', o producţie 2015, regizatã de Kenneth Branagh, după un scenariu scris de Chris Weitz, ce va fi difuzatã de la ora 21:15, la Antena 1, în vreme ce petrecerea va continua în platoul „Xtra Night Show', alãturi de Dan Capatos, Cãtãlin Bordea, Anisia Gafton şi Silviu Andrei, începând cu ora 23:15.

Pe 30 noiembrie, de la ora 21:15, sãrbãtoarea continuã la Antena 1, cu o ediţie specialã a emisiunii „Guess My Age – Ghicește vârsta', show-ul prezentat de Dan Negru, care premiază intuiția cu sume importante de bani, la Antena 1, în care vor concura trei mari campioni, Marian Dragulescu, Catalin Morosanu si Florin Raducioiu. Aceştia vor încerca sã câştige cât mai mulţi bani pentru un lot de gimnasticã. Jackpotul la aceastã editie specialã este de 30.000 de euro.

Pe 1 Decembrie, de Ziua Naţionalã a României, telespectatorii vor putea urmãri live, ca în fiecare an, parada militarã, într-o ediţie specialã a Observatorului, difuzatã de la 10.30- la 12.30, la Antena 1. În platoul emisiunii, alãturi de Olivia Pãunescu şi Valentin Butnaru telespectatorii îi vor putea urmãri pe Horia Brenciu şi Maria Buzã, dar şi pe Nea Mãrin şi fiica sa, Larisa, în vreme ce Octavia Geamãnu şi Daniel Osmanovici vor avea transmisiuni live de la paradã. 

Seara, de la 21:15, la X Factor', după ce Ștefan Bănică și Delia și-au făcut echipele pentru Bootcampul din cel de-al șaptelea sezon 'X Factor', e rândul grupei de peste 24 de ani a lui Horia Brenciu să trăiască emoții intense. Se anunţã, aşadar, o seară de vineri spectaculoasă, cu show-uri atent pregătite, în care se va face încã un pas cãtre galele live ale show-ului. Cine merge mai departe în Galele LIVE și pe cine mizează mentorul Horia Brenciu, rămâne de văzut vineri, 1 decembrie, de la 21.15.    

Pe 2 decembrie, începând cu ora 20.00, magia transformãrilor continua la Te cunosc de undeva!', într-o nouã ediţie jurizatã de Ozana Barabancea, Andreea Balan, Andrei Aradits si Aurelian Temisan şi prezentatã de Alina Puscas si Cosmin Selesi. În deschiderea show-ului, Pepe, invitatul special al acestui sezon, şi CRBL  vor aduce pe scena de la Te cunosc de undeva! un recent  hit romanesc, “Cine stã la masa mea”, transformati în Stefan Bãnicã jr şi Cabron. Ce surprizã va avea Pepe din partea lui CRBL, la finalul acestui moment, telespectatorii Antenei 1 vor veda sâmbãtã seara.

Tot specială va fi și ediția „iUmor', difuzată duminică, 3 decembrie. Începând cu ora 20.45, telespectatorii Antena 1 vor putea viziona un top al celor mai neașteptate momente internaţionale, din toate cele patru sezoane cu care s-au prezentat concurenții la iUmor' pânã acum. După vizionarea lor se va putea trage o singură concluzie: umorul și imaginația concurenţilor sunt infinite și inepuizabile. Cum văd acum jurații momentele respective, ce-au gândit atunci despre protagoniștii acelor numere și cu ce urmări s-au lăsat unele momente, telespectatorii vor putea afla chiar de la Delia, Cheloo și Bendeac, duminică, 3 decembrie, într-o ediție specială iUmor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare