; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tu esti spectacolul, tu esti sarbatoarea

Ce program special a pregătit postul Pro TV pentru perioada Sărbătorilor pascale

23 April 2019

Tu ești spectacolul, tu ești sărbătoarea! De Paște, PRO TV a pregătit un program special pentru toți cei știu că speranța este de neoprit, că bunătatea nu are preț, că dragostea face minuni, că bucuria aduce bucurie și pentru toți cei care cred în ei și în puterea lor de a schimba ceva în bine.

 

În ziua de Paște, tu ești lumina, tu ești sărbătoarea!

 

Avem cu toții puterea să fim inspirați, să inspirăm și să aducem bucurie în jurul nostru. În zi de sărbătoare, tu ești lumina, tu ești sărbătoarea! PRO TV aduce, chiar în ziua de Paște, trei filme istorice despre Dumnezeu și sacrificiul suprem, iar Alex Dima aduce Slujba de Înviere de la Mănăstirea Antim direct în casele românilor din întreaga țară.

 

În Sâmbăta Mare, Fiul lui Dumnezeu (10:00) spune povestea întregii vieți a lui Iisus, de la naștere, până la maturitate, crucificare și înviere. De la ora 20:00, Misterul înălțării aduce povestea biblică a Învierii, văzută prin ochii unui necredincios, iar Noe spune clasica legendă a lui Noe cu Russell Crowe în rol principal, de la ora 22:00.

 

Imediat după Noe, oamenii sunt lumina! Alex Dima, corespondent Știrile PRO TV, va aduce lumina în casele tuturor telespectatorilor din România, în direct de la Mănăstirea Antim din București.

 

Ai talent, ai curaj, te bucuri și oferi bucurie, ești demn de sărbătorit la PRO TV

 

De sărbători, dă-ți voie să te regăsești, să crezi în visuri și în povești, dar mai ales să crezi în tine! PRO TV a pregătit filme de sărbătoare pentru întreaga familie: Ferma lebedelor (duminică, 09:45), Herbie, mașinuța buclucașă (duminică, 11:45), În căutarea fericirii (duminică, 13:45), G-Force: Salvatorii planetei (duminică, 16:15), Doctor Dolittle: Aventură la Hollywood (luni, 08:00), O noapte la muzeu (luni, 09:45), Yes Man: Un cuvânt poate schimba totul (luni, 14:00).

 

Vorbește lumea și La Măruță continuă sărbătoarea în a doua zi de Paște, cu ediții speciale!

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare