; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irina Fodor

Schimbări în stilul de viață al Irinei Fodor. Cum decurg filmările pentru „Asia Express”, sezonul 4

25 May 2021

Irina Fodor se află de câteva zile în Turcia acolo unde filmează pentru al patrulea sezon „Asia Express'.

Noua experiență profesională i-a adus și incidente Irinei Fodor, care încă este în proces de acomodare cu noul proiect de la Antena 1. Activă în mediul online, Irina Fodor a dezvăluit deja primele imagini de la filmările din Turcia și a oferit inclusiv detalii despre programul de la filmările celui mai așteptat show din grila Antenei 1.

Sâmbătă, 23 mai, cele 9 perechi de vedete care au acceptat provocarea „Asia Express' au plecat cu mari emoții spre „Drumul Împăraților'. Spre deosebire de alți ani, aceștia au călătorit cu autocarul, însă prezentatoarea nu le-a fost alături, cel mai probabil Irina Fodor călătorind cu avionul. 

Pe 25 mai, Irina Fodor a ținut să împărtășească o nouă ținută pe care poartă în cadrul filmărilor „Asia Express', cât și programul său în zilele de filmare. 

Prezentatoarea a povestit în mediul online că se trezește foarte devreme, alarma îi sună zilnic la ora 4.00. Se machiază singură, apoi își aranjează părul și îmbracă ținuta stabilită anterior cu stiliștii. Urmează filmările și ședințele foto care, uneori, se prelungesc până noaptea târziu.

„Frumos rău de tot în «Asia Express». Dar dacă ne-am trezi un pic mai târziu, ce bine ar fi', a declarat vedeta pe Instagram.

 Vezi galeria foto >

9 perechi de vedete sunt pe punctul de a începe aventura vieții lor pe „Drumul Împăraților. Dacă în anii trecuți perechile concurente de la „Asia Express‘ călătoreau spre destinație cu avionul, de această dată organizatorii emisiunii le-au pus la dispoziție vedetelor un autocar cu care au plecat din piața Revoluției din București pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior.

 
 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare