; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1280_720

Ce producții noi intră pe platforma HBO GO în ianuarie

08 January 2021

HBO GO a programat pentru prima lună a anului mai multe premiere care vor fi disponibile pe platforma de streaming. Vedeți mai jos lista completă.

 

A DISCOVERY OF WITCHES/ CARTEA PIERDUTĂ A VRĂJITOARELOR – II

Din 8 ianuarie

Sezonul 2 începe cu Matthew (Matthew Goode) și Diana (Teresa Palmer) pe străzile Londrei elisabetane, unde se ascund de Congregație. Aici, cei doi trebuie să găsească o vrăjitoarea care să o ajute pe Diana să-și controleze magia și să caute misterioasa Carte a Vieții. Înapoi în prezent, îndrăgitele mătuși ale Dianei, Sarah și Em, trebuie să se adăpostească cu faimoasa vânătoare de vrăjitori Ysebeau De Clermont în casa ei ancestrală, Sept-Tours. Între timp, în Oxford, Marcus și Miriam îi apără pe demonii Nathaniel și Sophie. Iar Gerbert, Knox, Satu și Domenico sunt hotărâți să găsească fiecare indiciu posibil despre dispariția Dianei și a lui Matthew, și să afle secretele aliaților acestora.

 

THE MAGICIANS/ MAGICIENII – V

Din 15 ianuarie (toate episoadele)

Bazat pe seria de romane bestseller scrise de Lev Grossman, „Magicienii' este despre universitatea Brakebills, o instituție secretă specializată în magie. Acolo, în centrul educației neortodoxe a vrăjitorilor, câțiva tineri descoperă în scurt timp că lumea magică a fanteziei despre care citeau când erau copii este foarte reală și reprezintă un pericol grav pentru omenire. În sezonul 5, Julia, Alice, Eliot, Margo, Penny și restul găștii se confruntă cu pierderea tragică a lui Quentin, asta în timp ce se confruntă cu întoarcerea magiei. Însă nu numai că magia s-a întors, dar e mult prea multă. Magicienii trebuie să facă față repercusiunilor acestui nou surplus magic, în timp ce luptă ca să prevină sfârșitul lumii.

 

BATWOMAN – II

Din 19 ianuarie (un episod în fiecare săptămână)

La trei ani după ce Batman a dispărut în mod misterios, Gotham e un oraș cuprins de disperare. Fără Justițiarul cu pelerină, departamentul de poliție din Gotham City a fost copleșit de bande criminale. Aici intră în acțiune Jacob Kane și Crows Private Security, care acum protejează orașul cu arme și miliție. Cu câțiva ani înainte, prima soție a lui Jacob și fiica lui au murit. După ce a fost dată afară de la școala militară și după ani întregi de antrenament brutal de supraviețuire, Kate se întoarce acasă, când banda Alice în Țara Minunilor îl ia în vizor pe tatăl ei și firma de securitate a acestuia. Pentru a-și ajuta familia și orașul, Kate Kane continuă moștenirea verișorului ei dispărut, Bruce Wayne, ca Batwoman.

 

ALL AMERICAN/SPENCER – III

Din 19 ianuarie (un episod în fiecare săptămână)

Spencer James e un jucător de fotbal american în ascensiune și student de nota zece de la liceul South Crenshaw High. Compton e locul pe care-l numește acasă. Însă când antrenorul de fotbal Billy Baker, de la Beverly High School, îl recrutează în echipa lui din Beverly Hills, Grace, mama lui Spencer, și Coop, prietenul lui cel mai bun, îl conving pe Spencer că e o ocazie de care trebuie să profite. Spencer trăiește în două lumi, cartierul din sud pe care-l cunoaște și înstărita lume din Beverly Hills, care îi oferă ocazia de a evolua. Când Spencer e forțat să se mute cu Billy și familia lui ca să-și protejeze permisul de transfer în Beverly Hills, el se chinuie să-și găsească echilibrul. Serialul e inspirat de viața jucătorului NFL Spencer Paysinger.

 

ROSWELL, NEW MEXICO – III

Din 19 ianuarie (un episod în fiecare săptămână)

Roswell, New Mexico. Localnica Liz Ortecho a lăsat locul în urmă acum 10 ani, după moartea îndrăgitei ei surori, Rosa. Însă cum tatăl ei e bolnav, ea se întoarce, reticentă, în orașul ei, care e o atracție turistică. Când Liz se mută înapoi cu tatăl ei, ea reia legătura cu Max Evans, cel de care i-a plăcut în adolescență și care acum e polițist. Chimia lor e electrică. Însă Liz află un adevăr șocant: Max e un extraterestru care și-a ascuns abilitățile supranaturale întreaga sa viață, împreună cu cele ale surorii lui din altă lume, Izzie, și ale prietenului lor, Michael. În timp ce cei doi se apropie, după ce au fost separați mai bine de un deceniu, lui Liz îi este greu să țină adevărul ascuns de prietena ei cea mai bună, Maria de Luca, și de fostul ei iubit din liceu, Dr. Kyle Valenti.

 

C.B. STRIKE: LETHAL WHITE/ C.S. STRIKE: ALB LETAL

Din 21 ianuarie (un episod în fiecare săptămână)

Prins în ghearele psihozei, tânărul Billy Knight ajunge în biroul detectivului particular Cormoran Strike (Tom Burke) și îi spune povestea unui copil pe care l-a văzut sugrumat în urmă cu mulți ani. Aproape simultan, Strike e angajat de ministrul Jasper Chiswell ca să-l investigheze pe Jimmy Knight, fratele lui Billy, care îl șantajează. În timp ce Strike și partenera lui, Robin (Holliday Grainger), încearcă să afle dacă ar putea fi o legătură între cazuri, Robin merge sub acoperire în Camera Comunelor. Viața personală a lui Robin se destramă deoarece relația ei cu Matthew este afectată de presiunea angajamentului ei față de Strike și munca ei. De asemenea, Strike are propriile sale probleme, o iubită care îi mărturisește că îl iubește și o fostă complicată, Charlotte, care e însărcinată.

 

LEGACIES/MOȘTENIRI – III

Din 22 ianuarie (un episod în fiecare săptămână)

În ultimul deceniu, eroii și răufăcătorii legendari din „Jurnalele vampirilor' și „The Originals' au captivat publicul din întreaga lume. Aceștia au lăsat o moștenire trainică de iubire și familie în urmă, care continuă în „Moșteniri', o nouă dramă captivantă care spune povestea următoarei generații de ființe supranaturale de la Salvatore pentru tinerii înzestrați. Aici, fiica lui Klaus Mikaelson, Hope Mikaelson, gemenele lui Alaric Saltzman, Lizzie și Josie Saltzman, și alți tineri adulți se maturizează în cel mai neconvențional mod posibil, îndemnați să fie cele mai bune variante ale lor… în ciuda celor mai rele impulsuri pe care le au. Oare aceste tinere vrăjitoare, acești vampiri și vârcolaci vor deveni eroii care vor să fie sau răufăcătorii care s-au născut să fie?

 

PAINTING WITH JOHN/ PICTURA CU JOHN

Din 23 ianuarie (un episod în fiecare săptămână)

HBO prezintă un nou serial fără un scenariu, conceput și regizat de John Lurie, cunoscut muzician, actor, regizor și pictor. Parte tutorial meditativ, parte discuții la căldura focului, fiecare episod din „Pictura cu John' ni-l prezintă pe artist la masa lui de lucru, unde își perfecționează tehnicile de pictat cu acuarele și își împărtășește gândurile despre viață. Combinând imagini din picturile lui Lurie, muzică originală, multe păreri personale despre cum să îți cunoști partea artistică, ambivalența sa generală față de faimă și multe altele, serialul ne amintește să acordăm puțină prioritate în fiecare zi pentru creativitate, distracție și ceva nebunii.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare