; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce probleme are Cristina Cioran pe parcursul sarcinii dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul

Ce probleme are Cristina Cioran pe parcursul sarcinii: „dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul”

23 June 2021

Cristina Cioran așteaptă primul ei copil. Vedeta Pro TV a dezvăluit de curând cu ce probleme se confruntă pe parcursul sarcinii, precum și când este programată nașterea bebelușului, o fetiță căreia i-a ales deja numele, Ema, scrie libertatea.ro.

Cu toate că este mai fericită ca oricând, Cristina Cioran are și un motiv de îngrijorare.

„Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Va trece!', a declarat aceasta pentru clickpentrufemei.ro.

Vedeta, care a ajuns deja în trimestrul al doilea de sarcină, va naște fetița, pe micuța Ema, la jumătatea lunii septembrie.

„Am indicaţie de cezariană şi voi naşte la un spital privat cu doctoriţa mea, Diana Scurtu', a mai adăugat vedeta pentru aceeași sursă.

 Vezi galeria foto >

Cu toate că este însărcinată în trimestrul doi, Cristina Cioran continuă să fie activă pe plan profesional.

„Am rubrica de ştiri mondene de la „Vorbeşte lumea, unde mă puteţi urmări în fiecare miercuri, la Pro TV. Îmi continui activitatea de consultant artistic şi producător pentru evenimente şi proiecte culturale, sunt activă şi caut mereu oportunităţi.', a mai declarat vedeta.

Cristina Cioran are o relație cu Alex de aproape un an de zile.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare