Homepage  / Vedete româneşti

Cât costă masa de prânz la restaurantul Sânzianei Negru. Prețurile nu sunt pentru orice buzunar

Cât costă masa de prânz la restaurantul Sânzianei Negru. Prețurile nu sunt pentru orice buzunar
11

de Cristina Țapu,

Sânziana Negru a inaugurat recent un restaurant în București, alături de doi parteneri de afaceri. Câștigătoarea de la „America Express" se bucură de investiția în acest local, unde sunt oferite exclusiv preparate mexicane. Iată ce prețuri au preparatele din meniu!

Ce prețuri au produsele pe care Sânziana Negru la comercializează în restaurantul său

Înainte de Anul Nou, Sânziana Negru a inaugurat noua ei afacere, un restaurant cu specific mexican. Inspirată de experiența sa din America Latină, Sânziana s-a implicat rapid în acest proiect de suflet alături de doi prieteni. Restaurantul, denumit după un cartier din Ciudad de Mexico, oferă preparate autentice mexicane, la prețuri care nu sunt, însă, pentru orice buzunar.

414704467_796344545589544_3506629332568942239_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Pe pagina web a restaurantului, găsim și prezentarea meniului, care include și informații despre prețurile felurilor principale de mâncare.

Astfel, o porție de tacos este disponibilă la prețul de 65 de lei, chilli con carne costă 70 de lei, în timp ce o porție de biban este evaluată la 90 de lei, iar somonul poate fi savurat dacă scoateți din conturi suma de 110 lei. Pentru o porție de guacamole, clienții vor plăti 50 de lei, iar o garnitură de orez costă nici mai mult, nici mai puțin de 35 de lei.

Un cappuccino este disponibil la prețul de 20 de lei, în timp ce o sticlă de apă plată de 300 de mililitri costă 12 lei, iar limonada este cotată la 20 de lei. Pentru o bere, clienții vor plăti între 22 și 32 de lei, în funcție de tipul ales, în timp ce cocktailurile au prețuri care pot ajunge și la 45 de lei, conform celor de la Playtech.

Restaurantul deschis de Sânziana Negru are trei etaje și arată spectaculos

Vedeta, alături de încă doi prieteni, a decis să inaugureze un restaurant cu tematică mexicană, structurat pe trei etaje: etajele unu și doi găzduiesc barul și restaurantul, în timp ce etajul trei servește ca expoziție pentru obiecte de ceramică.

„Astăzi, împreună cu oamenii mei de suflet, am deschis un restaurant. Așa că, de astăzi vă așteptăm la Condesa Bucharest. Se fac ultimele retușuri și am emoții cât casa. Condesa are un specific mexican, un tribut adus Americii Latine și îndrăznesc să spun că cel mai mult ceviche îl veți găsi la noi. Mâncarea este senzațională”, a povestit Sânziana Negru, pe pagina personală de Instagram, unde au apărut deja mai multe fotografii cu noul restaurant inaugurat de câștigătoarea de la „America Express”.

Sursă foto:

Citește și: Instagram Sânziana Negru

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton