; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MM00263180 1

Ce pot vedea copiii la televizor de Revelion

28 December 2019

Ca să aveți timp să vă pregătiți de noaptea dintre ani și ca să vă și odihniți nițel a doua zi, am selectat din programele tv câteva filme și seriale animate cu care copiii se pot delecta în aceată perioadă.

„Angry Birds: serialul'

Ziua poate începe exploziv cu serialul animat plin de păsări nervoase și purceluși mari amatori de ouă, „Angry Birds'. Le și puteți explica utilizatorilor minori de telecomandă că nu-i frumos să furi și că nicio faptă rea nu rămâne nepedepsită. Cum se va și vedea pe micul ecran.

MARȚI, 31 dec. – ORA 7.30

HBO 2 – „Angry Birds: Serialul'

„Incredibilii 2'

Pentru celebrii supereroi „incredibili', puteți face o pauză din pregătiri și să-l vedeți împreună cu copiii. Mult-așteptata urmare a animației din 2004 merită din plin cele aproape două ore (fără două minute). Și-a scos de vreo șase ori banii de buget și a fost nominalizată la Oscar, Globurile de Aur și BAFTA. Nu o să vă plictisiți!

MARȚI, 31 dec– ORA 8.45

Film Now – „Incredibilii 2'

„Dumbo'

Celebrul elefănțel cu urechi prea mari a căpătat „haine' live action și a „jucat' alături de mari actori, chiar dacă el a fost animat pe computer. Tot pentru prima oară, a avut indicații de regie de la Tim Burton, cunoscut pentru viziunea sa particulară asupra lumii, deși pentru această peliculă fanii lui au spus că e mai mult Disney decât Burton. Oricum, întâlnirea dintre Dumbo și Burton e de văzut la toate vârstele.

MARȚI, 31 dec. – ORA 9.40

HBO – „Dumbo'

„Scooby-Doo și sabia samuraiului'

Ei, a sosit timpul să-l lăsați pe cel mic în compania Găştii Misterelor. De la ora 10.00 până la 15.00, Scooby-Doo, Shaggy și restul puștilor pasionați de monstruleți au timp berechet de rezolvat tot felul de cazuri încurcate. Vor fi două filme, „Scooby-Doo și sabia samuraiului' și „Scooby-Doo! Frică de scenă', și un maraton de „Fii tare Scooby-Doo!'.

MARȚI, 31 dec. – ORA 10.00

Boomerang – „Scooby-Doo și sabia samuraiului'

„Ștrumpfii: Colind de Crăciun'

Știm că a trecut, dar în satul ștrumfilor se pare că abia acum vine Crăciunul. Însă nu toată lumea e fericită, evident că Morocănosul are un dinte împotriva tonelor de zurgălăi și pregătiri. Dar acest lucru nu va rămâne așa: Papa Ștrumf și Ștrumfița pun la cale un plan…

MIERCURI, 1 ian – ORA 8.15

Pro Cinema – „Ștrumpfii: Colind de Crăciun'

 

„Un căţel norocos'

Un tată divorțat, cu doi copii, câine și serviciu nu reușește să-și găsească jumătatea pentru că patrupedul, Lucky, are grijă să pună pe fugă toate doamnele care ajung în preajma stăpânului său. Asta până când se prezintă la întâlnire o tânără cu o cățelușă care-i rupe inima lui Lucky.

MIERCURI, 1 ian – ORA 10.15

TVR 1 – „Un căţel norocos'

„Mia și leul'

Când s-a mutat din Londra în Africa, Mia (Daniah De Villiers)a fost foarte nefericită, dar când la ferma părinților ei se naște un superb pui de leu alb, fetei de 10 ani îi trec toate supărările. Între ea și „pisicuța' botezată Charlie se naște o prietenie unică.

MIERCURI, 1 ian – ORA 10.45

Antena 1 – „Mia și leul'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare