Homepage  / Televiziune

Ce posturi TV transmit în România dezbaterea decisivă dintre Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo 

Ce posturi TV transmit în România dezbaterea decisivă dintre Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo 

de Redactia Tvmania,

Dezbaterea prezidențială dintre președinta Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo, programată pentru duminică, 27 octombrie, va fi transmisă în România de trei posturi TV. Iată la ce oră începe și unde poate fi urmărită.

În timp ce în România se intensifică solicitările pentru organizarea de dezbateri între candidații la prezidențiale, în Moldova acestea sunt deja o realitate. Duminică, cei doi lideri politici care au ajuns în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo, se vor confrunta într-o dezbatere fără precedent.

Confruntarea electorală prezidențială între Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo are loc duminică, 27 octombrie. Evenimentul va fi transmis, de la ora 10.00, pentru telespectatorii din România pe canalele TVR INFO, Euronews România și Prima News.

Confruntarea dintre Maia Sandu, reprezentând Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), și candidatul Socialiștilor, Alexandr Stoianoglo, se va desfășura la Palatul Republicii din Chișinău.

Dezbaterea electorală va fi una mai puțin ordinară, deoarece, în premieră pentru Republica Moldova, aceasta va avea loc în lipsa unui moderator. Echipele ambilor candidați au agreat un regulament în baza căruia se va desfășura discuția între cei doi pretendenți la funcția de președinte”, a declarat jurnalistul Vasile Munteanu de la TVR Moldova, citat de tvr.ro.

În Republica Moldova, dezbaterea va fi transmisă de TVR Moldova

Sursa foto: Hepta

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton