; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Announcement Of Prince Harry

Ce posturi de televiziune vor difuza nunta Prințului Harry cu actrița Meghan Markle

03 May 2018

Cea mai așteptată nuntă regală a acestui an se apropie cu pași repezi. Peste două săptămâni, Prințul Harry și actrița Meghan Markle se vor căsători și întreaga lume este pregătită să privească o nuntă de poveste. În timp ce Palatul Kensington este în pregătiri pentru marele eveniment, jurnaliști din întreaga lume se pregătesc la rândul lor să transmită în direct nunta regală. Astfel, în România veți putea urmări atât nunta, cât și câteva documentare speciale pe data de 19 mai.

 

Televiziunea Română a pregătit un program special dedicat casei Regale a Marii Britanii. Mai jos puteți vedea programul postului TVR 1: 

     
13.00-16.00* Nunta Prinţului Henry de Wales cu Meghan Markle

 Transmisiune directă de la Londra

 
     
15,00 Ora regelui    

 

 E! va difuza programe despre familia regală care vor culmina cu evenimentul anului. Programele speciale încep din 13 mai la ora 21:00 cu The Real Princess Diaries: From Diana to Meghan un program special despre nunți, ce își propune să aducă în prim plan viitorul prințeselor moderne studiind viața a trei femei memorabile: Diana, Prințesa de Wales, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, și Meghan Markle.  Programul continuă cu E! Live From The Royal Wedding pe 19 mai la ora 12:00 cu o transmisiune în direct de la Castelul Windsor, relatată de experta în celebrități Giuliana Rancic, fashion stylist-ul celebritaților Brad Goreski, expertul regal E! News Chief Correspondent Melanie Bromley și reporterul E! din Marea Britanie, Sarah-Jane Crawford vor asigura telespecatorilor o experiență unică din mai multe puncte de vedere, disponibilă pe platforme diferite, timp de cinci ore de transmisie în direct. Seara se încheie cu E! Royal Wedding Rundown, o recapitulare de o ora a evenimentului istoric ce va începe pe 21 Mai de la 13:00 și 23:00.

The Real Princess Diaries: From Diana to Meghan este un program special despre regalitate, cultura pop si stil cu Karamo Brown (Queer Eye), Michelle Lee (Editor Șef la revista Allure), Melanie Bromley, Zanna Roberts Rassi (Senior Fashion Editor la revista  Marie Claire), Heather Cocks & Jessica Morgan (The Fug Girls, gofugyourself') și multi alții. Programul special analizează cum membrii familiilor regale din zilele noastre redefinesc acest statut prin stilul lor de viață, stilul vestimentar, filantropie și viața lor socială. Telespectatorii vor putea să privească retrospectiv la standardele impuse de Diana pentru următoarele generații, cum Kate i-a urmat exemplul și cum Meghan va schimba percepția asupra familiei regale a Regatului Unit. Vom revedea impresionantele nunți de care au avut parte Diana si Kate și vom face predicții pentru ziua cea mare a lui Meghan

 

Programul complet:

 

Duminică, 13 mai de la 21:00

Programul special de la E! The Real Princess Diaries: From Diana to Meghan aduce în discuție evoluția vieții regale si viitorul prințeselor contemporane prin prizma a trei femei : Diana, Printesa de Wales, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge si Meghan Markle. 

 

Începând de luni, 7 mai

Pe măsură ce evenimentul se apropie, Daily Pop și E! News vor difuza știri despre nunta regală furnizate de corespondentul E! expertul regal Melanie Bromley care va intra în legatură directă din Londra și Windsor, Anglia și va furniza știri la minut despre Prințul Harry și Meghan, dar și despre ultimele pregătiri ale evenimentului. Plus, E! News va aduce fanilor toate detaliile acestui eveniment împânzit de staruri.

19 Mai de la 12:00 

E! Live From the Royal Wedding – transmisiunea de cinci ore, în direct, fără egal –  găzduită de expertul în cultura pop Giuliana Rancic, celebrity fashion stylist Brad Goreski, expertul regal E! News Chief Correspondent Melanie Bromley și prezentatoarea E! din Regatul Unit, Sarah-Jane Crawford.

21 Mai de la 13:00 și 23:00

E! Royal Wedding Rundown, o recapitulare de o ora imediat dupa transmisiunea în direct a evenimentului istoric difuzat de E!. 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare