; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_280814_HK_0216

Ce porecle şi-au pus concurenţii de la ”Hell’s Kicthen – Iadul Bucătarilor”

13 October 2014

Au stat împreună 24 de ore din 24, 7 zile din 7, au muncit împreună în bucătărie, s-au întrecut, au împărţit şi momente frumoase, dar şi vorbe acide. Între concurenţii din 'Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor' s-au legat şi prietenii, au apărut şi antipatii şi aproape fiecare dintre ei a rămas cu o poreclă primită în casă, pe perioada filmărilor.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_280814_HK_0216

Aşa se face că Valentin a primit porecla de Macho Man, fiind mereu preocupat de cum îi stă părul. Mihaela a primit numele de Rambo, de la bandana pe care a purtat-o pe cap, iar uneori ceilalţi concurenţi o strigau Sweety Mommy, pentru că a fost mereu mămoasă şi avea grijă de ceilalţi:

'Probabil datorită vârstei mi-au zis aşa, din câte ştiu am fost cea mai mare din casă, sau datorită supei pe care am gătit-o pentru noi, la un moment dat, în casă. Nu mai ştiu, oricum m-am trezit cu porecla scrisă pe tabla din casă', îşi aminteşte Mihaela.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_280814_HK_0219

Cu un nume precum Kinga Tanko, aceasta şi-a atras repede porecla de Unguroaica, în vreme ce moldoveanca Elena a fost alintată Lena.

Frumoasa Andreea a fost imediat comparată cu Fiona, celebrul personaj de desene animate, în vreme ce Cătălin şi-a adjudecat numele de Varu.

Tavi e cel care s-a pricopsit cu porecla Microscop, atent mereu la fiecare milimetru al farfuriei, iar Dany a fost foarte des strigat Moţ, poreclă care i se trage de la un plating nu tocmai reuşit pe care l-a prezentat juraţilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare