Homepage  / Vedete româneşti

Ce poreclă amuzantă are Violeta Bănică pentru iubitul mamei sale, Adrian Brâncoveanu. Adolescenta se înțelege foarte bine cu afaceristul

Ce poreclă amuzantă are Violeta Bănică pentru iubitul mamei sale, Adrian Brâncoveanu. Adolescenta se înțelege foarte bine cu afaceristul
9

de Cristina Țapu,

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu discret și rare sunt ocaziile când participă împreună la evenimentele mondene. Fosta prezentatoare este rezervată în declarații atunci când vine vorba despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de afacerist. Recent, însă, fiica Andreei Marin a făcut dezvăluiri savuroase.

Ce poreclă are Violeta Bănică pentru iubitul mamei sale, Adrian Brâncoveanu

Violeta are o relație apropiată cu iubitul mamei sale, dar și cu soția tatălui său, artista Lavinia Pîrva. Prezentă la un eveniment monden, Violeta a fost întrebată despre relația pe care o are cu iubitul mamei sale, iar răspunsul pe care l-a oferit a fost unul cât se poate de amuzant.

violeta-banica-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Sunt foarte fericită că a ajuns și Adi, care s-a întors acum din Israel. Este un ursuleț, dar foarte înalt”, a declarat Violeta Bănică, conform Wowbiz.

Chiar dacă recunoaște că între ei nu a fost dragoste la prima vedere, Andreea Marin menționează că s-au cunoscut în momente dificile, iar durerea a fost cea care i-a unit. Cu toate acestea, vedeta nu are în vedere căsătoria, chiar dacă este ferm convinsă că Adrian Brâncoveanu este bărbatul care îi face viața mai frumoasă și îi aduce zâmbetul pe buze.

Andreea Marin nu vrea să îmbrace din nou rochia de mireasă

După două căsnicii nereușite, Andreea Marin și-a regăsit liniștea și fericirea în relația cu Adrian Brâncoveanu. De mai bine de șase ani, vedeta trăiește o poveste de iubire care îi aduce împlinire, însă nu intenționează să îmbrace din nou rochia de mireasă.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a unit. Nu aveam de unde să știm ce va fi.

Ascultându-ne ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Mi-am dat seama că avem multe lucruri în comun și viziuni asemănătoare. Ne ajutam reciproc. Suntem potriviți unul pentru celălalt”, a povestit Andreea Marin, conform Spynews.ro.

La vârsta de 49 de ani, Andreea Marin trăiește o poveste de iubire minunată alături de Adrian Brâncoveanu, partenerul său cu aproape 11 ani mai tânăr.

Fosta vedetă de la TVR a afirmat că diferența de vârstă nu constituie o provocare pentru ea și că se simte împlinită și fericită în această relație, din toate punctele de vedere.

Sursă foto: Instagram Andreea Marin

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton