Homepage  / Vedete româneşti

Ce poreclă a primit Jorge din partea lui Jador la Survivor All Stars: „Mi-e rușine un pic de el”

Ce poreclă a primit Jorge din partea lui Jador la Survivor All Stars: „Mi-e rușine un pic de el”
6

de Redactia Tvmania

Jador și Jorge sunt doi dintre concurenții care fac parte din emisiunea „Survivor All Stars”, difuzată de către postul de televiziune PRO TV. Condițiile din Republica Dominicană sunt unele dure, iar participanții sunt nevoiți să doarmă în natură, de multe ori chiar sub cerul liber. Așa cum era de așteptat, nu toți s-au acomodat. Iată ce poreclă a primit Jorge din partea lui Jador după ce s-a plâns de condițiile de trai!

Ce poreclă a primit Jorge din partea lui Jador la Survivor All Stars

În cea mai recentă ediție a emisiunii, Jador i-a atribuit o poreclă lui Jorge. Prezentatorul TV a adus în discuție o serie de observații referitoare la colegii săi, menționând că are dificultăți în a se odihni din cauza zgomotelor pe care aceștia le fac pe timpul nopții.

De asemenea, Jorge a menționat că este trezit în mijlocul nopții de scârțâitul patului lui TJ Miles, care încerca să îi aducă îmbunătățiri. Jador a fost amuzat de reclamațiile pe care le are Jorge și i-a pus, fără să stea prea mult pe gânduri, o poreclă comică.

Jador, mesaj pentru iubita lui, Oana Ciocan, de la Survivor All Stars – 13 februarie 2024  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Eu dorm pe două scânduri, TJ doarme pe două scânduri, ăsta doarme pe trei – bunicul frumușelul (porecla pe care Jador i-a pus-o lui Jorge). Îl lăsăm să doarmă pe trei, numai să nu ne spună nimica. Seara când mă pun la somn îi mai povestesc lui TJ de animale, că el nu știe lucruri despre România, îi spun chestii despre noi”, a declarat Jador, în cadrul emisiunii.

Jador a completat că Jorge ar fi trebuit să știe la ce condiții de trai să se aștepte atunci când a acceptat să participe la concurs. I-a sugerat să meargă la hotel dacă experiența din Republica Dominicană este una prea dură pentru el.

„Nu înțelegi că problema nu-i la scânduri. Problema e că eu mă foiesc noaptea. Eu mă foiesc noapea și ăsta crede că TJ se foiește. Eu nu mă mut în locul lui TJ, ferească Dumnezeu. Eu sunt mai rău ca Moro, care se aprinde imediat. Eu îl iau pe sus într-o secundă. Mi-e rușine un pic de el, pentru că e băt… nu-i bătrân, e mai mare ca mine. Da până la urmă îi spun: unde crezi că ești? Du-te la hotel. Ești la Survivor, nebunule!”, a completat Jador.

Jador a încălcat regulile emisiunii

Se pare că Jador a încălcat regulile stabilite de Pro TV, nerespectând cerințele impuse. Ca urmare, Pro TV a luat decizia de a-l trimite direct acasă pe artist. 

Vestea că Jador ar fi fost eliminat din competiția de la Pro Tv a fost oferită pe către grupul de Instagram Viperele Vesele, cunoscut pentru faptul că oferă ponturi din culisele emisiunilor de divertisment din România.

Sursă foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton