Homepage  / Vedete româneşti

Ce poreclă a primit Anghel Damian din partea fostei iubite, scenarista Lia Bugnar: „Apelativul vorbește de la sine”

Ce poreclă a primit Anghel Damian din partea fostei iubite, scenarista Lia Bugnar: „Apelativul vorbește de la sine”
19

de Cristina Țapu,

Anghel Damian, în vârstă de 32 de ani, este unul dintre cei mai apreciați regizori ai tinerei generații. Deși vorbește cu drag despre proiectele profesionale, Anghel este rezervat atunci când vine vorba despre viața personală. Cu toate acestea, recent el a făcut câteva confesiuni despre relația pe care a avut-o cu scenarista Lia Bugnar.

Ce poreclă a primit Anghel Damian din partea fostei iubite, scenarista Lia Bugnar

Anghel Damian și Lia Bugnar au format un cuplu timp de aproape 9 ani, înainte de a lua decizia de a porni pe drumuri separate.

Într-un interviu pentru viva.ro, Damian a discutat deschis despre viața sa privată și despre perioada petrecută alături de Lia Bugnar, cu care a avut o relație de peste 8 ani. Printre subiectele abordate s-a numărat și porecla inedită pe care i-o dăduse actrița în timpul relației lor.

Lia Bugnar, prima reacție după ce Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți. „S-a mai născut un…”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Damian a dezvăluit că porecla „Husky” se referă la aspectul său fizic, în special la ochii săi albaștri, care amintesc de privirea adorabilă a câinilor din rasa siberiană.

„În adolescență, cam până pe la 15 ani, eram poreclit Grasu. Apelativul vorbește de la sine. Eram gras bine, aveam cam 94 de kilograme. Acum, prietenii intimi îmi spun Husky, poreclă dată de Lia, și cred că are legătură cu ochii. Sau comportamentul. Sau amândouă”, declara Anghel Damian.

O altă poreclă pe care Anghel Damian a avut-o o bună perioadă de timp a fost „Grasu”, din cauza kilogramelor în plus cu care s-a luptat în perioada adolescenței. „Pericolul junk food-ului e la tot pasul, dar am reușit să găsesc o metodă prin care îmi accept gândurile astea și, totuși, să nu le las să mă domine. Recompensa mea este că, în timp ce multă lume din jurul meu se chinuie cu oscilația în greutate, eu trăiesc bine și nu am problema asta”, povestea regizorul, în cadrul aceluiași interviu.

theo-rose-clanul-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 19

Cum au colaborat Lia Bugnar și Theo Rose la serialul „Clanul”

Lia Bugnar și Anghel Damian au fost parteneri și din punct de vedere profesional și din punct de vedere personal, iar Lia a contribuit la realizarea scenariului serialului „Clanul”, alături de cel care i-a fost iubit.

Theo Rose a avut un rol în serial așadar nu a putut evita interacțiunea cu Lia, fosta parteneră a iubitului său. Spre surprinderea tuturor, între cele două nu au existat deloc animozități. Mai mult decât atât, Lia Bugnar ar fi asigurat-o pe Theo Rose că între ele poate exista o relație profesională, fără urmă de ranchiună.

Theo Rose și-a găsit liniștea și fericirea în relația ei cu Anghel Damian, regizorul și scenaristul celebrului serial „Clanul” de la Pro TV. Cei doi au devenit anul trecut părinții unui băiețel, iar povestea lor de dragoste pare să fie descrisă din filele unui roman de dragoste. Artista crede cu tărie că Anghel Damian este iubirea vieții sale și sufletul pereche pe care îl căuta.

Însă, puțini cunosc ce diferență de vârstă există între Theo Rose și Anghel Damian. La 26 de ani, artista formează un cuplu alături de regizorul în vârstă de 32 de ani, așadar diferența de vârstă dintre ei este de șase ani.

Sursă foto: Instagram Lia Bugnar – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton