Homepage  / Vedete româneşti

Ce poreclă a primit Andreea Marin din partea jurnaliștilor americani: „Mi-a purtat noroc!”

Ce poreclă a primit Andreea Marin din partea jurnaliștilor americani: „Mi-a purtat noroc!”
16

de Cristina Țapu,

Andreea Marin, una dintre cele mai renumite personalități de televiziune din România, a avut o carieră de succes în acest domeniu. La doar 25 de ani, s-a făcut remarcată în rândul jurnaliștilor americani în perioada în care era corespondent la Premiile Oscar. Iată ce poreclă a primit prezentatoarea din partea jurnaliștilor prezenți la eveniment!

Ce poreclă a primit Andreea Marin din partea jurnaliștilor americani

Când a fost corespondent la Premiile Oscar, Andreea Marin purta constant un sacou galben, fapt care i-a inspirat pe americani să-i dea o poreclă bazată pe această piesă vestimentară.

„Am fost reprezentantul televiziunii naționale – corespondent special la premiile Oscar. Aveam un singur sacou: vestitul sacou galben. Și am fost numită acolo, la Los Angeles, «Lady in yellow» (n.r. doamna în galben).

andreea-marinIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Ei credeau că am 10 sacouri și că în fiecare zi schimb câte unul și că e cumva o strategie de marketing. Dar eu nu aveam decât unul bun, de la Irina Schrotter, îmi amintesc și acum. Mi-a purtat noroc sau eu i-am purtat noroc, cine știe. Și am fost cu el la toate transmisiunile live de acolo.”, a povestit Andreea Marin, conform Impact.

După ce și-a încheiat colaborarea cu TVR Iași, a luat o decizie curajoasă și s-a mutat în București, unde a cunoscut succesul deplin în lumea televiziunii. Emisiuni precum „Surprize, surprize”, „Prețuiește viața” sau „Zâmbește, cineva te iubește” au fost doar câteva dintre producțiile care au adus-o în lumina reflectoarelor și au consacrat-o ca una dintre cele mai strălucite prezențe din industria televiziunii românești.

Andreea Marin nu dorește să revină în televiziune

De-a lungul anilor, Andreea a fost implicată și în proiecte umanitare, fiind ambasadoare pentru organizații precum UNICEF și Crucea Roșie. Andreea Marin este recunoscută nu doar pentru carisma sa în fața camerelor de filmat, ci și pentru dedicarea față de cauzele sociale și umanitare.

Andreea Marin a oferit un interviu Revistei Viva! în care a vorbit despre proiectele sale, amintiri din televiziune, dar și despre motivul pentru care nu simte dorul meseriei pe care a practicat-o ani întregi. Întrebată dacă nu simte lipsa televiziunii, Andreea a avut un răspuns complex în care a explicat de ce nu este nerăbdătoare să revină în fața camerelor de filmat.

„Nu îmi lipsește deloc, din două motive: în primul rând, sunt foarte des invitată la televiziuni, pentru că sunt un om bine pregătit în meseria sa și în domenii conexe și aduc plusvaloare și audiență, ceea ce e important, evident. În plus, sunt mereu în actualitate cu proiecte noi, de interes, care schimbă vieți în bine adeseori, și acest lucru nu rămâne neobservat”, a menționat Andreea Marin.

Sursă foto: Instagram Andreea Marin

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton