Homepage  / Vedete româneşti

Cum va petrece Crăciunul Romanița Iovan. Creatoarea de modă are planuri îndrăznețe pentru anul 2024 și dorește să revină în forță pe podiumuri

Cum va petrece Crăciunul Romanița Iovan. Creatoarea de modă are planuri îndrăznețe pentru anul 2024 și dorește să revină în forță pe podiumuri
6

de Cristina Țapu,

Romanița Iovan și fiul său, Albert s-au numărat printre vedetele care au participat la Elle Awards. Creatoarea de modă a dezvăluit, printre altele, cum va petrece sărbătorile de iarnă și care îi sunt planurile pentru anul 2024. Romanița este ambițioasă și are proiecte mărețe pentru anul care ne bate la ușă.

Cum va petrece Crăciunul Romanița Iovan

Romanița Iovan a menționat că va petrece Crăciunul într-un mod tradițional pentru că va merge la părinții iubitului său in vizită, în zona rurală. De pe masă nu vor lipsi bucatele specifice Crăciunului, iar Romanița este dispusă să se înfrupte din tot ce este mai bun și mai gustos.

romanita-iovan-si-albert-9-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„De Crăciun o să mergem la mama lui Iulian, la țară, am organizat deja treaba asta. Taie porcul, Mangalița, eu nu mânânc carne de genul ăsta decât de Crăciun. Face preparate care îmi plac. Fac un exces de genul ăsta, dar merită, că odată e Crăciunul. Plus că mănânc mulți cozonaci. De Revelion încă nu știm unde o să mergem”, a declarat Romanița Iovan, într-un interviu acordat publicației Unica.

Ce planuri are pentru anul 2024 Romanița Iovan

Creatoarea de modă are planuri mari pentru anul 2024. Dorește să revină pe podium și să dedice mai mult timp profesiei, după ce în ultimii ani a fost alături trup și suflet de fiul său, Albert și nu s-a concentrat asupra propriilor hobby-uri.

„Vreau să revin pe podiumurile internaționale, că mi-e dor de New York. Am fost de 11 ori la New York cu o prezentare de modă. De când a murit Adrian, nu m-a interest chestia asta. M-am ocupat mai mult de Albert. Acum vreau să reiau lucrul ăsta”, a declarat Romanița Iovan, în cadrul aceluiași interviu.

Albert a moștenit pasiunea pentru modă de la mama sa

Albert Iovan, fiul Romaniței și al regretatului pilot Adrian Iovan, are doar 17 ani și multe planuri. La vârsta la care mulți adolescenți nu se gândesc prea mult la viitor, Adrian știe deja ce-și dorește să facă și muncește din greu pentru ca visele sale să devină realitate. Romanița este nespus de mândră de fiul ei și are numai cuvinte de laudă.

Albert Iovan are 17 ani și se pare că a moștenit pasiunile ambilor părinți. Este interesat de pilotaj, nu al avionelor, ci mașinilor de curse și este fascinat și de industria modei. De altfel, a făcut deja primii pași în această direcție, spre surprinderea și satisfacția mamei Romanița.

Albert și-a creat propriul brand vestimentar și muncește din greu la promovarea acestuia. Logo, platformă de promovare pe internet și ședințe foto, totul a fost gândit de Albert de la zero, fără a primi ajutor din exterior, povestește mândră creatoarea de modă.

Albert este fiul de 17 ani al Romaniței Iovan și pilotului Adrian Iovan. Cel din urmă a pierit în anul 2014 într-un accident cumplit care a avut loc în munții Apuseni. În fiecare an, Romanița și Albert obișnuiesc să meargă în locul în care s-a prăbușit avionul pilotat de Adrian pentru a-i aduce un omagiu acestuia. Creatoarea de modă a vorbit, în repetate rânduri, despre cât de greu i-a fost să îndeplinească rolul de mamă, dar și de tată pentru Albert, un copil deosebit de inteligent și curios.

Sursă foto: Instagram Romanița Iovan – PRO TV – Kanal D

Citește asta:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton