Homepage  / Vedete româneşti

Ce planuri de viitor au Gabriela Cristea și Tavi Clonda. „Aoleu, nici nu am vorbit cu el despre asta”

Ce planuri de viitor au Gabriela Cristea și Tavi Clonda. „Aoleu, nici nu am vorbit cu el despre asta”
9

de Roxana Mirea,

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o căsnicie fericită, iar din iubirea lor au venit pe lume două fetițe, Victoria și Iris. Recent, cei doi au spus care este secretul unei relații fericire, dar și care sunt planurile lor de viitor. Tavi Clonda a spus despre soția lui că are deja patru „proiecte”, iar Gabriela a spus ce curs își dorește să facă.  

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, secretul unei căsnicii fericite 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost invitați în podcastul lui Damian Drăghici, unde au spus care cred ei că este secretul unei căsnicii fericite. Gabriela susține că toleranța și comunicarea sunt cele mai importante, iar Tavi este de părere că nu trebuie să îl schimbi pe cel de lângă tine.  

Eu nu cred că există un secret. Eu cred că, în fiecare căsnicie, partenerii trebuie să se găsească. Să își găsească nișa aia de fericire. Și să discute foarte mult despre toate situațiile. Comunicarea este foarte importantă și toleranța. Până la urmă, orice căsnicie este un lung șir de compromisuri. Acum ideea este că nu faci compromisuri d-alea mari, dar compromisuri faci în căsnicie. Nu ai cum altfel. (…) Cum a zis el… atunci când am avut de ales între a mă întoarce eu la serviciu și a rămâne el în concediu de creștere copil. Până la urmă, a fost un compromis și am căzut de comun acord asupra tuturor lucrurilor. Cred că este o chestiune de înțelegere, de toleranță și să vrei să ai o căsnicie”, a spus Gabriela Cristea în podcastul lui Damian Drăghici. 

Să nu încerci să îl schimbi pe celălalt. Dacă ea nu a gătit, pentru că sunt cazuri și cazuri, dacă nu ți-a gătit niciodată, după ce ați făcut copil, vrei să și gătească. Voi cum v-ați cunoscut? Mergeați numai la restaurante, ea ți-a zis că nu gătește, nu ai avut nimic împotrivă. Acum tu vrei să gătească? A, că o rogi o dată și se chinuie și ea să taie două roșii, e una, dar nu încerca să o schimbi. La fel și ea. Băi, mă știai că mă duc la fotbal și dup-aia mă duceam la bere cu băieții? Păi, nu mă schimba acum pentru că am făcut copil. Mai renunț la obiceiuri, dar tot trebuie să mă duc, că altfel nu mai sunt eu. Dacă nu mai sunt eu, mă dezechilibrez, te fac și pe tine să nu mai fii tu”, a declarat și Tavi Clonda. 

cate-kilograme-s-a-ingrasat-gabriela-cristea-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce planuri de viitor au Gabriela Cristea și Tavi Clonda 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au vorbit și despre planurile lor de viitor, iar artistul a spus că soția lui are deja trei proiecte de care se ocupă, pe lângă televiziune. 

„Noi nu avem niște planuri ieșite din comun. Le luăm pas cu pas și ne construim visurile pas cu pas. Facem o chestie, din chestia aia sărim la următoarea etapă”, a spus Gabriela Cristea. 

Lasă-mă să spun eu. Ea are trei. (…) Muncește încontinuu cu cozonacii, zacuscă și ce mai face ea, are și magazinul cu rochii, și are și asta cu social media. Patru, cu televiziunea”, a adăugat Tavi Clonda. 

În acest context, Gabriela Cristea a spus că își dorește să facă un curs de patiser în această vară. 

S-ar putea… Aoleu, nici nu am vorbit cu Tavi despre asta. Mă gândesc în vară, când suntem noi în vacanță, să mă duc în Spania și să-i plantez pe ei la plajă și eu să mă duc să fac un curs de patiser”, a spus Gabriela Cristea.  

„Și vara vrei să muncești, în concediu? Nu, nu te las eu”, a adăugat Tavi. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton