Homepage  / Vedete româneşti

Oana Moșneagu, o mireasă creativă. Ce intenționează să facă cu rochiile din ziua nunții

Oana Moșneagu, o mireasă creativă. Ce intenționează să facă cu rochiile din ziua nunții
12

de Cristina Țapu,

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au cununat religios pe 2 iunie și au organizat o petrecere superbă. La o lună de la nuntă, actrița a dezvăluit ce intenționează să facă cu cele două rochii pe care le-a purtat, dar și cu accesoriile.

Oana Moșneagu a dezvăluit ce intenționează să facă cu rochiile de mireasă

Recent, soția lui Vlad Gherman a dezvăluit că își dorește să vopsească în altă culoare cea de-a doua rochie de mireasă pe care a purtat-o la petrecerea de nuntă.

„Intenționez să vopsesc a doua rochie, cea de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp și câtă lejeritate în mișcare îmi oferă, îmi place tare și cum arată pe mine, așa că aș vrea să o mai port, dacă am ocazia, la vreun eveniment. Dacă reușesc să găsesc o vopsitorie potrivită, având în vedere că rochia are și corset și materialul e mătase naturală, o să mă vedeți purtând-o pe albastru, cel mai probabil.” , a declarat Oana Moșneagu, în cadrul unui interviu acordat Revistei Viva!

oana-mosneagu-10Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Nici accesoriile pe care le-a purat nu vor fi date uitării. Oana Moșneagu are un plan special pentru buchetul de flori pe care l-a avut în ziua nunții și a apelat la un specialist pentru ca visul său să fie transformat în realitate.

„Când vine vorba despre accesorii, au locul lor special într-o cutiuță, o să le mai port în mod sigur, mai ales că la prima rochie am avut perle. În schimb, o amintire pe care o voi păstra într-un mod special este cea a buchetului meu de flori. Atât pe al meu, cât și pe al nașei le vom avea, în două luni, sub forma unui tablou, le-am trimis către un artist care înrămează flori uscate. Buchetul meu va fi împărțit în două, pentru mine și domnișoara de onoare care a prins buchetul în noaptea nunții, de-abia așteptăm să vedem cum va arăta!” , a completat actrița.

Cum au cheltuit Oana și Vlad banii primiți în dar la nuntă

La începutul lunii iunie, Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit într-o ceremonie de vis. Cei doi actori nu și-au refuzat nicio dorință pentru ziua cea mare, după cum au mărturisit chiar ei, iar cheltuielile au fost pe măsură. Tinerii îndrăgostiți au subliniat că acum nunțile nu mai sunt ca pe vremuri când cuplul primea un sprijin financiar pentru începutul vieții împreună și au dezvăluit cum au folosit banii strânși din daruri.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au explicat că au utilizat banii primiți ca dar de nuntă pentru a acoperi o parte din costurile evenimentului. Dorindu-și o ceremonie și o petrecere de nuntă cu standarde ridicate, cei doi au cheltuit o sumă impresionantă în ziua cea mare.

Actorii Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au trăit „visul unei nopți de vară” pe 2 iunie, așa cum și-au intitulat mult așteptata nuntă. Petrecerea a avut loc în inima pădurii, la Orangeria Iris, loc în care cei aproape 160 de invitați au dansat până dimineața alături de doi miri zâmbitori, emoționați și fericiți și de nașii lor, Anca Sigartău și Dragoș Pandele.

Sursă foto: Instagram Oana Moșneagu – Vlad Gherman

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton