; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

B   Backstage du défilé de mode Homme printemps été 2019 "Louis Vuitton" à Paris

Ce planuri are Kim Kardashian după divorțul de Kanye West

12 April 2021

Recent, Kim Kardashian a fost inclusă de Forbes în topul miliardarilor lumii și, deși se află în plin proces de divorț cu rapperul Kanye West, vedeta are planuri mari de viitor.

Afacerile și contractele de publicitate i-au adus lui Kim Kardashian o avere estimată la 1 miliard de dolari, însă se pare că pentru o perioadă acestea vor trece pe locul doi. Kim Kardashian West nu va începe nicio afacere nouă până nu va termina facultatea de drept. Vedeta este hotărâtă să absolve și ultimii doi ani de școlarizare, astfel încât să poată deveni avocat calificat.

Ea a declarat pentru WWD:

„Vreau să termin [facultatea de drept], înainte să încep altceva'.

Kim a spus anterior că mai are doi ani de studii înainte de a-și susține examenul de barou.

„Sunt încă la facultatea de drept, mai am doi ani. De fapt, nu fac un eseu pentru acest interviu, așa că va trebui să mă trezesc foarte devreme mâine pentru a scrie ca un eseu de două ore. Deci, asta implică multă muncă', a mai spus Kim.

Vedeta a luat o pauză de la studii în ultimul an, deoarece pandemia nu i-a mai permis să se întâlnească cu profesorii săi și, probabil, și din cauza problemelor pe care le-a avut cu Kanye West de care a decis să divorțeze

„Încerc mereu să privesc lucrurile într-un mod pozitiv, așa că, deși a fost un an atât de provocator, cred că a fost un moment de regenerare, creativitate și timp de calitate alături de familie. Perioada pe care  am putut să o petrec cu copiii mei a fost de neprețuit', a mai spus Kim Kardashian. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare