; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Corina Caragea

Ce planuri are Corina Caragea pentru vara aceasta: „Aș vrea să merg pe alt continent”

14 June 2021

Corina Caragea are planurile bine puse la punct atunci când vine vorba de călătorii. Una dintre cele mai mari pasiuni ale prezentatoarei de știri de la Pro TV a fost întreruptă din cauza restricțiilor, însă acum lucrurile încep să se schimbe. 

Corina Caragea are un program încărcat în această perioadă în care EURO 2020 este subiectul principal în lumea sportului. Cu toate acestea, Corina apelează mereu la un truc pentru a se menține în formă: somnul! 

„Cred că somnul este cel mai bun medicament. Iar eu nu renunț la el, nu pierd nopți, sunt conștientă de importanța somnului și așa am fost de când mă știu. Nici în adolescență nu stăteam noaptea în club', a povestit Corina Caragea pentru TVMania.  

Perioada pandemiei ne-a oferit tuturor lecții, iar Corina a învățat acum să fie mult mai relaxată în plan personal:

„Am avut timp să mă odihnesc, să iau o pauză din alergătura zilnică, de nici nu îmi dădeam seama când zbura timpul. Mi-a placut așa, astfel încât acum iau totul pe rând, încet, fără stres, îmi iau timp să lenevesc, acum fac mai mult sport afară decât înainte, chiar dacă s-au redeschis sălile și am ceva de muncit pentru că în pandemie nu m-am distanțat de frigider și trebuie să scap de câteva kilograme acumulate atunci', a continuat Corina Caragea.

 Vezi galeria foto >

Ce planuri are Corina Caragea pentru vara aceasta

O împătimită a călătoriilor, Corina Caragea nu a avut stare și a pornit la pas în țări străine imediat cum s-au ridicat restricțiile. Experiențele au fost însă pline de emoții:

„Am tot călătorit până acum prin Europa, mici excursii de un weekend la Barcelona, Madrid, Frankfurt. Cu precauție și multe testări, dar nu am putut sta locului☺

Au fost cu emoții, căci restricțiile ne dau tuturor bătăi de cap, mai ales acea lista galbenă a României care se tot schimbă fără să știi când, nu îți poți face un plan pe termen scurt, măcar. Am scăpat de această grijă făcând vaccinul, însă călătoriile astăzi sunt destul de schimbate – ceva mai scumpe dacă pui la socoteală testele PCR pe care trebuie să le faci înainte, bilete de avion care sunt mai scumpe, cursele nu mai sunt atât de dese, legăturile mai puține, cererea începe să fie din ce în ce mai mare, pe de altă parte la hoteluri am găsit oferte foarte bune și m-am bucurat de destinații aerisite, liniștite, cu un aer local, nu cum era pe vremuri cu avalanșe de turiști, zgomot și murdărie. Avantaje și dezavantaje ☺', a mărturisit Corina Caragea pentru TVmania. 

Într-o vară în care restricțiile continuă să dicteze ritmul vieții, Corina este încă temătoare să-și programeze concediul pentru această vară:

„Încă nu am stabilit vacanța de vară din cauza incertitudinii. Aș vrea să merg pe alt continent și este destul de dificil să îmi fac un plan. Nu știu ce va fi cu evoluția pandemiei acolo, cum se vor schimba restricțiile pe parcurs… Așa că încă stau pe gânduri', a încheiat Corina Caragea. 

Nu încă. Dar am tot călătorit până acum prin Europa, mici excursii de un weekend la Barcelona, Madrid, Frankfurt. Cu precauție și multe testări, dar nu am putut sta locului☺

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare