Homepage  / Vedete româneşti

Să vină vacanța! Ce planuri are Ana Bodea după finalul sezonului 3 din Lia – soția soțului meu. „Îmi doresc să mergem în Lisabona de ziua mea”. EXCLUSIV

Să vină vacanța! Ce planuri are Ana Bodea după finalul sezonului 3 din Lia – soția soțului meu. „Îmi doresc să mergem în Lisabona de ziua mea”. EXCLUSIV
15

de Cătălina Matei,

Pe 23 mai, Antena 1 a difuzat ultimul episod din sezonul 3 al serialului „Lia – soția soțului meu”, iar Ana Bodea va profita din plin de zilele libere pe care le va avea până la filmările pentru sezonul 4. Mai ales că urmează și ziua sa de naștere. Detalii, imediat!

Chiar dacă sezonul 3 al serialului „Lia – soția soțului meu” s-a încheiat pe 23 mai, povestea personajului principal merge mai departe, căci Antena 1 a confirmat deja sezonul 4. Până când vor începe filmările pentru noile episoade, Ana Bodea va profita din plin de zilele de vacanță. Și abia așteaptă vara, mai ales că își va serba și ziua de naștere pe 5 iulie, când va împlini 24 de ani.

Ce va face de ziua ei actrița din  „Lia – soția soțului meu”, Ana Bodea?

Nu voiam să divulg planul vacanțelor.  îmi doresc să mergem în Lisabona de ziua mea, apoi în Croația, pe o insulă pustie, pe care merg în fiecare an și al cărui nume nu vreau să îl menționez, pentru că nu îmi plac locurile aglomerate (râde) e oaza mea de liniște”, ne-a dezvăluit actrița din serialul de la Antena 1.

Ce o atrage atât de tare pe Ana Bodea în Croația? „Pot spune că această vacanţă a fost asemănătoare cu cele din copilărie, în care stăteam ore în șir pe plajă, în apă, râdeam şi mă distram încontinuu. Am fost în Croaţia şi a fost combinația perfectă între relaxare, distracție, mâncare minunată şi temperatura perfectă. Atât locul, cât si persoanele care mi-au fost alături, m-au făcut să mă simt extraordinar”, ne povestea Ana Bodea anul trecut.

ana-bodea-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Ana Bodea și Valentin Butnaru formează un cuplu în viața reală

De mai bine de un an încoace, Ana Bodea (23 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu prezentatorul Observatorului de la ora 17.00, Valentin Butnaru (39 de ani).

Deși între cei doi este o diferență de vârstă destul de mare, acest aspect nu reprezintă niciun impediment în relația lor. Din contră, se sprijină reciproc, chiar și atunci când protagonista serialului „Lia – soția soțului meu”, al cărui ultim episod se va difuza pe 23 mai, filmează scene de dragoste alături de Ștefan Floroaica, partenerul ei din producția difuzată de Antena 1.

Valentin nu reacționează în niciun fel la scenele intime pe care le joc în serial, pentru că este un om matur și extrem de inteligent. Înțelege că sunt actriță, și el a fost actor, știe ce presupune uneori această meserie și ca sentimentele, poveștile din serial, nu sunt ceea ce trăiesc eu în viața mea. Știe ce înseamnă un rol și mă susține în drumul pe care mi l-am ales. Am noroc să am lângă mine cel mai înțelegător și iubitor om din lumea asta și sunt extrem de recunoscătoare pentru el”, ne-a declarat Ana Bodea de curând, într-un interviu.

ana-bodea-si-valentin-butnaru-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 15

Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton