; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

209080420_299003278618614_1725915732648003829_n

Ce planuri are Alexandra Stan după nuntă. Primele declarații despre copil: „Ne gândim serios la asta”

08 July 2021

Alexandra Stan are planuri mari după căsătorie. Artista a dezvăluit recent că s-a căsătorit în secret alături de bărbatul vieții sale, iar planurile de viitor ale artistei nu exclud posibilitatea de a deveni mamă.

Alexandra Stan a dezvăluit în exclusivitate într-un interviu oferit revistei Viva! cum a fost cerută de soție, dar și ce planuri de viitor are de Emanuel, cel cu care din aprilie a format o familie și în acte:

„Am inițiat amândoi subiectul căsătoriei, iar cererea în căsătorie a fost fix ca în basme – s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Amândoi ne doream să întemeiem o familie și am verbalizat acest lucru. Mai ales că ne-am gândit că, dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriți și copilul să fie botezat. Credem cu foarte multă tărie în asta și de aceea, cumva, am cochetat cu ideea și am zis: «OK, hai să ne gândim serios la asta!»', a declarat Alexandra Stan pentru revista VIVA! de iulie.

 Vezi galeria foto >

Alexandra Stan a povestit că cererea de căsătorie a avut loc pe plajă, în Constanța, într-un mod inedit și în clipa în care se aștepta cel mai puțin:

„Apoi, când am fost în Constanța, mi-a cerut să-i arăt plaja unde copilărisem eu, în cartierul meu. Am fost pe plajă și, când am ajuns acolo, a îngenuncheat și m-a întrebat. A formulat foarte frumos, a fost ceva deosebit, magic. Mi-a spus că, atunci când era mic, bunica lui îi povestea despre zâne, cred că se referea la licurici, la cei care sclipesc, și îi spunea că sunt zâne, de fapt. El toată copilăria lui a trăit cu gândul la zânele acestea și își dorea foarte mult să întâlnească o zână în realitate, adică să vadă cum arată ea. Și, când eram pe plajă, mi-a povestit lucrul acesta și m-a întrebat: „Vrei să fii zâna mea? Și a fost foarte drăguț. Am spus «Da» imediat', a mai povestit ea pentru aceeași sursă.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare