; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meryem Uzerli

Ce periculoasă e Meryem Uzerli în cel mai recent serial al ei!

02 March 2017

Cel mai recent proiect tv al actriţei Meryem Uzerly (cea care i-a dat viaţă sultanei Hurrem în „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii'), serialul „Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', a avut premiera în Turcia pe 8 septembrie 2015 la postul ATV, cel de-al doilea sezon al producţiei fiind difuzat în prezent în ţara de origine.

 Vezi galeria foto >

Pentru filmările la acest serial, Meryem Uzerli (33 de ani) a făcut naveta Berlin-Istanbul. În Germania, ea îşi creşte fetiţa, pe Lara, care, pe 10 februarie, a împlinit 3 ani, iar în Istanbul îşi desfăşoară proiectele profesionale.

 Vezi galeria foto >

Care este povestea serialului 

În „Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', Meryem îi dă viaţă lui Suzan, o tânără puternică, fiica interlopului Ünal (Tarık Ünlüoğlu). Lipsit de compasiune, Ünal nu se dă în lături de la nimic ca să-şi atingă scopurile, singura lui slăbiciune fiind Suzan.

Povestea are însă în prim-plan alte trei personaje:

  • Hizir Çakirbeyli (Oktay Kaynarca), un bărbat bogat, care produce arme pentru un grup mafiot şi care jură să răzbune moartea fratelui său mai mic,
  • Meryem Çakirbeyli (Deniz Çakır, „Suleyman Magnificul', „Iffet'), soţia lui Hizir, care îi iartă acestuia mai multe greşeli, până la un moment dat,
  • Nazli (Müjde Uzman), amanta lui Hizir. 

Pe actriţa Müjde Uzman o veţi vedea, începând cu 16 martie, la Acasă, în serialul „Prețul dragostei'.

Sursa foto: https://www.facebook.com/Meryem.Uzerli și https://www.instagram.com/meryemuzerlimeryem/

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare