Homepage  / Vedete româneşti

Rita Hartner, amenințată de propriul tată după moartea Ronei. Ce pensie alimentară primește adolescenta

Rita Hartner, amenințată de propriul tată după moartea Ronei. Ce pensie alimentară primește adolescenta
10

de Cristina Țapu,

Rona Hartner s-a stins din viață anul trecut, la doar 50 de ani, și a lăsat un gol imens în urma sa. Fiica sa, Rita suferă enorm și deplânge moartea mamei, iar relația pe care o are cu tatăl său, Rocco Sedano, nu este una dintre cele mai bune. Iată ce pensie alimentară primește Rita din partea părintelui său!

Rita Hartner nu are o relație bună cu Rocco Sedano

Rona Hartner și Rocco Sedano au avut o căsătorie de scurtă durată, din care a rezultat fiica lor,Rita. După despărțire, responsabilitatea creșterii fetiței a revenit mamei sale, iar Rita a dezvăluit recent că Rocco nu a fost implicat în educația ei și nu a avut o relație strânsă cu el.

În schimb, o legătură extraordinară s-a format între Rita și Rona, o legătură care persistă chiar și după dispariția artistei. Din acest motiv, este dificil pentru Rita să viziteze mormântul mamei sale, deoarece ea se confruntă cu dificultăți în a accepta pierderea mamei sale.

MONTEE DES MARCHES DU FILM „MADAGASCAR III” LORS DU 65EME FESTIVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Sumayla n-o să prea vină pe la cimitir. Îi e greu din toate punctele de vedere. Pentru ea, Rona trăiește în sufletul și mintea ei, în continuare, așa că, efortul de a vizita o piatră de mormânt… Se ocupă frumos de locul de veci din Cimitirul Bellu Catolic, și de toate pomenirile, de aici, din România, vărul și soția lui”, a declarat Dana Cristescu, fosta impresară a Ronei Hartner, conform Playtech.

Dana Cristescu a confirmat, de asemenea, că relația dintre Sumayla și tatăl ei a fost aproape inexistentă. Mai mult, în loc să ofere sprijin emoțional fiicei sale, bărbatul a emis amenințări, afirmând că o va trimite în plasament dacă nu rămâne cu el. Cât despre pensia alimentară pe care acesta o plăteste, suma este una minimă întrucât artistul nu are un job stabil.

Pensia alimentară pentru fetiță a fost fixată la minimul legal, fiindcă el a fost liber profesionist mereu, fără un venit garantat. În plus, a plătit-o când a avut posibilitate”, a declarat fosta impresară a Ronei, conform sursei menționate anterior.

Rita Harnter a fost amenințată de către propriul tată, Rocco Sedano

În loc să primească o doză de compasiune și bunătate din partea singurului părinte rămas în viața sa, tânăra, care a împlinit 16 ani pe 5 ianuarie, traversează o perioadă foarte dificilă.

Rinda, sora Ronei, a făcut dezvăluiri șocante cu privire la comportamentul lui Rocco față de fiica sa. Ea a mărturisit că bărbatul a amenințat-o în mod constant pe adolescentă.

„I-a zis «Dacă nu vii la mine, te duc în familie de plasament». Fetei i-a fost frică să nu se întâmple asta, dar agenția socială a zis că nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură pe pământ. De când a aflat că nu poate să o forțeze, este iar pierdut în zare, așa cum a fost 15 ani, iar este dispărut. El era foarte boem și a rămas boem. Face în continuare cum făcea când era Rona”,  a declarat Rinda Hartner, conform Gândul. Cred că intențiile lui erau să fie fata la el ca să primească ajutorul de părinte singur de la Guvern”, a subliniat Rinda.

Sursă foto: Hepta – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton