Homepage  / Vedete româneşti

Ce pensie primește Irinel Columbeanu. Fostul afacerist face declarații dureroase despre traiul la azil

Ce pensie primește Irinel Columbeanu. Fostul afacerist face declarații dureroase despre traiul la azil
10

de Cristina Țapu,

Irinel Columbeanu, în vârstă de 67 de ani, traversează o perioadă dificilă. Cândva avea o avere impresionantă și se lăuda cu traiul lipsit de griji pe care-l ducea, însă astăzi se confruntă cu o situație delicată. Iată ce pensie primește Irinel Columbeanu după recalcularea pensiei.

Ce pensie primește Irinel Columbeanu

În urmă cu mai bine de un deceniu, Irinel Columbeanu se putea lăuda cu stilul de viață excentric pe care îl ducea. Locuia într-o vilă somptuoasă din Izvorani și avea în conturi sume impresionante, însă deciziile pe care le-a luat nu fost unele inspirate și, astfel, a ajuns la sapă de lemn. În prezent, locuiește la un azil și plătește cu greu suma necesară cazării.

irina-si-irinel-columbeanuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Irinel Columeanu a declarat recent că , deși consideră că recalcularea pensiilor este o idee bună, acest lucru nu-i aduce vreun beneficiu, în mod special. „Legea e bună. Nu am primit încă nicio decizie. Probabil și pentru că nu am mult de când iau pensie. Am sub 2000 de lei lunar”, a declarat fostul afacerist.

Conform unui articol din ianuarie 2023 publicat în „Adevărul”, cheltuielile lunare pentru îngrijirea unui bătrân într-un azil variază între 3600 și 7000 de lei. În contextul inflației și al creșterii continue a prețurilor, Irinel Columbeanu se confruntă cu un decalaj semnificativ între pensia pe care o primește și nevoile sale financiare financiare.

Irina Columbeanu muncește pentru a-și putea ajuta financiar tatăl

Fiica lui Irinel Columbeanu, Irina, și-a vizitat tatăl vara aceasta și a făcut dezvăluiri cu adevărat emoționante. Astfel, adolescenta a dezvăluit că muncește în Statele Unite ale Americii și că, o parte din banii câștigați îi trimite părintelui său în România pentru a-i face bătrânețea mai ușoară.

Până ce va deveni studentă, Irina studiază de zor, dar și lucrează. Tânăra muncește în America, la un restaurant cu specific italian. Irina spune că banii pe care îi câștigă îi trimite tatălui ei. 

Am întreținut conexiunea prin Facetime și prin mesaje, suntem foarte apropiați. Da, sunt hostess la un restaurant italian, gen dau meniuri, fac chestii din astea și fac și eu niște bani și îi trimit tatălui meu și îmi place să lucrez”, a dezvăluit Irina în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Recent, într-un interviu pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”, Irina Columbeanu a declarat că nu vrea să facă facultatea în America. Ea și-ar dori să studieze medicina în Elveția. 

„Vreau să merg la o școală, probabil în Elveția, de medicină. Și da, sunt foarte pasionată de acest subiect și îmi place foarte mult știința, nu prea mult matematica, dar încerc. Vorbesc trei limbi străine, engleză, română și franceză”, a explicat Irina Columbeanu, care vrea să devină neurochirurg.  

Înainte să-și piardă întreaga avere, Irinel Columbeanu locuia în luxoasa sa vilă din Izvorani, care era complet echipată și decorată cu obiecte de artă scumpe, inclusiv o sculptură de la pictorul Sabin Bălașa.

În 2020, casa a fost distrusă de un incendiu devastator, iar pompierii s-au luptat cu focul timp de nouă ore pentru a stinge flăcările. Un expert a estimat că bunurile distruse în incendiu valorau câteva milioane de euro.

Sursă foto: Captură video – Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton