Homepage  / Vedete româneşti

Ce pensie alimentară plătește Ștefan Bănică Jr. fiicei sale, Violeta. Adolescenta visează să studieze în Statele Unite

Ce pensie alimentară plătește Ștefan Bănică Jr. fiicei sale, Violeta. Adolescenta visează să studieze în Statele Unite
12

de Redactia Tvmania,

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din România, însă povestea lor de dragoste a ajuns la final în urmă cu mai bine de un deceniu. Cei doi au decis să pornească pe drumuri separate atunci când fiica lor, Violeta, avea doar trei anișori. Iată ce pensie alimentară plătește artistul pentru fiica sa.

Ce pensie alimentară plătește Ștefan Bănică Jr fiicei sale, Violeta

În 2013, Ștefan Bănică și Andreea Marin au divorțat, iar de atunci artistul trebuie să plătească lunar o sumă fostei sale soții pentru întreținerea fiicei lor, Violeta.

Această sumă reprezintă, de fapt, pensia alimentară stabilită în urma divorțului lor. Conform Cancan, artistul plătește 1.500 de euro lunar pensie alimentară Violetei, fiica pe care o are din relația cu Andreea Marin.

violeta-banica-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Violeta Bănică, în vârstă de 16 ani, are planuri mari de viitor și învață intens pentru a urma Facultatea de Drept. Fiica Andreei Marin speră că, într-o zi, va trăi în New York, Statele Unite ale Americii și își dorește ca fratele său vitreg, Radu, să i se alăture. 

Violeta Marin vrea să studieze Dreptul în Statele Unite ale Americii

Violeta are o relație foarte bună cu fratele său vitreg și susține că acesta întotdeauna a fost sincer cu ea și i-a oferit sfaturi prețioase, de care ține cont ori de câte ori participă la un eveniment important.

„Dacă aș pleca în străinătate, la studii, nu aș putea fi însoțită, dar visul este să își țină Ștef promisiunea, că ne vom muta împreună. La 9 ani am făcut acest plan, să mergem în New York împreună, să ne mutăm acolo. Nu știu dacă se va ține de promisiune, dar vedem!

Fratele meu tot timpul a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mai ales pentru că nu mă minte. Nu suport minciuna și tot timpul mi-a zis să fiu la locul meu, dar să fiu eu. Tot timpul am învățat să fiu naturală. El mi-a zis să stau mereu dreaptă, să nu stau cocoșată și mă gândesc mereu la el„, a povestit Violeta, conform Playtech.

Adolescenta dorește să urmeze Facultatea de Drept și să ajungă să aibă o carieră în acest domeniu dificil.

„Violeta urmează tradiția familiei, mama mea cânta minunat la pian și la acordeon, mi-a transmis această bucurie de a trăi prin muzică. În familia tatălui Violetei, precum știți, muzica înseamnă tradiție. Dar chiar dacă ea a ales pentru viitorul ei să studieze Dreptul, este foarte talentată, scrie și compune minunat, nu doar cântă bine și cu pasiune la pian, face lecții de când era de-o șchioapă. Noi avem două piane acasă și dansul, muzica înseamnă mult pentru fiecare dintre noi”, a povestit Andreea Marin.

Sursă foto: Instagram Andreea Marin – Radu Bănică –

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton