; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zann pedeapsa survivor

La un pas de eliminare! Ce pedeapsă a primit Zanni după ce a încălcat regulamentul emisiunii „Survivor România”

19 April 2021

Zanni a fost la un pas de eliminare din competiția „Survivor România', după ce a încălcat regulamentul emisiunii.

În urmă cu câteva zile faimosul a procurat hrană din alte surse, lucru strict interzis pentru concurenții competiției „Survivor România'. Pentru că Zanni a luat două pachete de biscuiți, acesta a intrat in vizorul staff-ului emisiunii. 

După ce a fost descoperit, chiar el și-a recunoscut greșeala în fața prezentatorului, Daniel Pavel, cât și a colegilor săi de emisiune. În urma analizei gestului  său, echipa emisiunii a luat o decizie cu privire la parcursul  faimosului în competiția „Survivor România'. 

Ce pedeapsă a primit Zanni după ce a încălcat regulamentul de la Survivor România 2021?

Necazul a fost dublu în echipa Faimoșilor. Aceștia au pierdut primul joc de imunitate de săptămâna trecută și au fost prinși și cu mâța-n sac. Zanni a mărturisit că a furat biscuiți pe care i-a împățit cu mai mulți colegi din echipa sa. 

Citește și:

Pentru că o greșeală recunoscută este pe jumătate iertată, stafful emisiunii a decis ce se va întâmpla cu Zanni. Având în vedere că a avut curajul de a-și recunoaște fapta în cadrul consiliului de nominalizare, Zanni nu va fi penalizat.

„Zanni, tu ai încălcat regulamentul. Ei bine, ai recunoscut această greșeală, ai avut curajul să faci asta și de aceea decizia noastră în ceea ce te privește pe tine este să îți iertăm această abatere pe care ai făcut-o de la regulament. Nu vei fi pedepsit, nu vei primi nicio pedeapsă. Poți să îți continui, practic, activitatea în echipa Faimoșilor ca și până acum.', a anunțat Daniel Pavel.

Vestea nu a putut decât să îl bucure pe Zanni, concurentul fiind fericit că fapta sa a fost trecută cu vederea de această dată și că a primit o nouă șansă:

„Vă mulțumesc mult și nu se va mai repeta, promit! Mă simt bine că am recunoscut. Mulțumesc, apreciez că m-ați iertat.', a spus Zanni, imediat după ce a aflat verdictul final în cazul lui.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare