; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burak Özçivit (1)

Ce pasiuni secrete are Burak Özçivit, protagonistul noului serial turcesc de la Kanal D

20 March 2017

Tânărul actor Burak Özçivit (33 de ani), interpretul personajului Kemal din serialul Dragoste infinită', ce va fi difuzat de Kanal D, începând din această seară, de la ora 20.00, nu a fost pasionat de actorie în tinerețe. El a recunoscut că, la început, îl atrăgeau mai mult fotbalul, mașinile vechi și motocicletele.

 Vezi galeria foto >

Ca absolvent al Facultății de Arte, Burak desenează foarte bine și, în clipele de răgaz, pictează sau desenează… mașini. Modele vechi, vintage sau de epocă, acestea formează o colecție de desene care oricând ar putea fi expusă într-o galerie de artă. Alteori, când surprinde o mașină “live”, o fotografiază, Burak fiind, de asemenea, pasionat de fotografie.

“Când eram copil, îmi plăceau foarte mult benzile desenate. Ani întregi am fost fascinat de Batman, de mașini și motociclete. Am început să desenez mașini de la vârsta de 7 ani. Mama mea a păstrat într-un dosar câteva sute de schițe. Dacă nu aș fi făcut actorie, cel mai probabil aș fi fost designer de mașini”, a declarat Burak Özçivit.

Burak e pasionat și de fotografie

Călător neobosit – Burak a vizitat o mulțime de țări, cele mare recente fiind Grecia și Emiratele Arabe – acesta are în permanență la el un aparat foto.

Majoritatea fotografiilor pe care le postez pe Facebook sau Instagram reprezintă peisaje. Uneori, chiar dacă sunt în vacanță, sacrific două ore de somn ca să mă trezesc devreme și să surprind un răsărit de soare. Am un telefon performant, care face fotografii foarte bune, dar aparatul foto mă însoțește oriunde. Nu concep să plec în vacanță fără el. Fotografia este o artă și trebuie tratată ca atare', a declarat Burak Özçivit.

Pe Burak Özçivit îl vei putea urmări în serialul „Dragoste infinită', interpretând rolul lui Kemal, un student în ultimul an la inginerie minieră, al cărui țel în viață este să își câștige existența, însă soarta are alte planuri cu el. Bărbatul se îndrăgostește iremediabil și va trebui să lupte pentru iubirea lui. 

Nu rata premiera națională a serialului „Dragoste infinită', în seara asta, la Kanal D! Serialul va fi difuzat de luni până joi, de la ora 20.00.

Citește și:

„Kosem' s-a terminat. Kanal D va difuza, de astăzi, un nou serial turcesc

Burak Özçivit, Bali din „Suleyman', nu are timp de vacanţă

FOTO| Cine e boierul Malkoçoğlu din Suleyman'

Suleyman Magnificul destabilizează o întreagă națiune

Ce mai face Engin Öztürk, Selim din „Suleyman Magnificul'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare