; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nurgul Yesilcay

Ce pasiuni are Nurgül Yesilçay, actriţa din “Furtună pe Bosfor”

29 September 2015

Nurgül Yesilçay (39 de ani), interpreta personajului Gülseren din serialul Furtună pe Bosfor', care va fi difuzat la Kanal D începând de săptămâna viitoare, nu este pasionată doar de actorie. Ea a câştigat locul al treilea la un concurs naţional de profil pe când era elevă în şcoala primară.

Uşurinţa cu care redă peisaje, chipuri şi stări sufleteşti în tablourile ei, precum şi admiraţia celor din jur au convins-o să urmeze cursurile Facultăţii de Arte.

Nurgul Yesilcay

Acolo ea s-a îndrăgostit nebuneşte de un profesor de teatru, iar acest lucru a determinat-o să studieze Actoria la Conservatorul de Stat din cadrul Universităţii Anadolu din Eschisehir. Pasiunea pentru pictură a rămas constantă până la naşterea fiului său, Osman Nejat (acum în vârstă de 10 ani). De asemenea, Nurgül este pasionată, de arhitectură. În desele sale călătorii, ea realizează schiţe ale clădirilor din locurile pe care le vizitează.

Copil fiind, îmi plăcea să surprind pe pânză peisaje dintre cele mai diverse. Tablourile mele erau pline de lumină, eu însămi fiind o fiinţă solară, pozitivă şi optimistă. Mă inspiră dimineţile însorite de vară, vegetaţia abundentă, culorile vii ale anotimpurilor calde. Şi acum, când pun mână pe pensulă – lucru care se întâmplă mult mai rar, ce-i drept – copilul din mine se redeşteaptă', a declarat actriţa.

Pe Nurgül Yesilçay o veţi vedea alături de Erkan Petekkaya în serialul Furtuna pe Bosfor', care va fi difuzat la Kanal D începând din 5 octombrie, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare