Homepage  / Vedete româneşti

Ce părere au părinții Oanei Ciocan despre Jador. Au vorbit doar la telefon și nu au avut ocazia să stea față în față

Ce părere au părinții Oanei Ciocan despre Jador. Au vorbit doar la telefon și nu au avut ocazia să stea față în față
8

de Cristina Țapu,

Cu doar câteva săptămâni în urmă, Jador a surprins pe toată lumea cu o decizie importantă. Artistul a pus capăt burlăciei și a cerut-o pe iubita sa în căsătorie, chiar la Survivor România. Gestul lui a luat-o pe Oana Ciocan prin surprindere, însă aceasta a răspuns cu un entuziast „DA”. Astfel, cei doi se pregătesc pentru nunta lor, iar interesul publicului se îndreaptă către părerile viitorilor lor socri despre Jador. Iată ce părere au părinții Oanei despre cel care le va deveni ginere!

Ce părere au părinții Oanei Ciocan despre relația fiicei lor cu Jador

Oana Ciocan a traversat o scurtă, dar intensă experiență în cadrul competiției Survivor România, fiind eliminată după doar două săptămâni de concurs. Însă pentru ea, această eliminare nu a fost deloc o veste proastă, deoarece aștepta cu nerăbdare să se reîntoarcă în brațele logodnicului său.

Jador a cerut-o in casatorie pe Oana Ciocan (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Odată revenită în țară, Oana Ciocan a adus cu ea și câteva dezvăluiri surprinzătoare. A vorbit despre legătura sa cu Jador și a împărtășit și părerea pe care părinții ei o au despre viitorul ginere.

Oana Ciocan a făcut senzație în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde și-a deschis inima. Cu o sinceritate debordantă, tânăra a împărtășit detalii despre povestea de dragoste dintre ea și Jador, dezvăluind că este prinsă în plasa iubirii până peste cap.

Oana Ciocan a dezvăluit că la începutul relației dintre ea și Jador, părinții săi au fost puțin sceptici. Tatăl Oanei și-a exprimat îndoiala și a sfătuit-o pe fiica sa să nu se grăbească, însă pare că sfatul său a venit cam târziu, întrucât Jador și Oana au decis să se mute împreună la doar câteva zile după ce s-au cunoscut în timpul vizitei medicale pentru Survivor All Stars.

Părinții Oanei au vorbit doar telefonic cu Jador

„La început au fost, ca orice părinți, mai ales ca tată, când ai o fată, în momentul în care le-am zis, chiar au fost așa: «Să nu va grăbiți». Am zis: «Da, normal că nu ne grăbim, ne-am mutat deja împreună, nu ne grăbim deloc». Deci tată, nu te supăra, dar deja ne-am mutat împreună.

Apoi, când l-au cunoscut, pentru că vorbim destul de des cu ei, și-au dat seama de comportament și de felul în care este și nu și-au făcut griji absolut deloc. Pentru că una este ceea ce vor oamenii să vadă, alta e ceea ce ești acasă. Oamenii, în mare parte, nu-l cunosc”, a povestit Oana Ciocan, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Părinții Oanei nu l-au întâlnit oficial pe Jador și nu au avut discuția de a purta o discuție față în față cu acesta, singurul mod prin care au comunicat fiind prin apeluri telefonice. L-au cunoscut doar prin telefon momentan. „O să mergem în curând acasă, pentru că trebuie să facem o reuniune de familie. Au emoții și ei, și el”, a dezvălui Oana Ciocan.

Sursă foto: Captură video PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton