Homepage  / Vedete româneşti

Ce părere are tatăl Andrei despre Cătălin Măruță. Alexandru Mihai, declarații fără filtru despre ginerele său: „Trebuie să fim de acord cu ea”

Ce părere are tatăl Andrei despre Cătălin Măruță. Alexandru Mihai, declarații fără filtru despre ginerele său: „Trebuie să fim de acord cu ea”
12

de Cristina Țapu,

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au doar cuvinte de laudă la adresa relației lor și consideră că sunt, fără doar și poate, suflete pereche. Iată ce părere are, însă, tatăl Andrei despre ginerele său!

Ce părere are tatăl Andrei despre ginerele Cătălin Măruță

Alexandru Mihai pare a fi mulțumit de partenerul ales de fiica sa. A confirmat că nu a observat certuri sau discuții contradictorii între cei doi. De asemenea, a subliniat că atât Andra, cât și Cătălin Măruță provin din familii respectabile, ceea ce explică buna funcționare a relației lor. Tatăl Andrei este convins că modelul pe comportament pe care l-au văzut în propriile familii este foarte important pentru succesul unei relații pe termen lung.

„Dacă Andra zice că el e soțul perfect, trebuie să fim de acord cu ea. Ea își trăiește viața, ea știe cel mai bine. Dar și noi, părinții ei, putem spune, din relația lor pe care o vedem. Că e soțul perfect, la ei nu am văzut certuri și discuții. Dar au și avut modele, din casele părinților. Și el e de familie bună, foști judecători”, a declarat tatăl Andrei, conform Ego.ro.

andra-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Andra susține că, de-a lungul timpului, dragostea dintre ea și Cătălin Măruță nu s-a schimbat, ci a devenit mai puternică, o adevărată oază de energie și susținere pentru ea.

Artista declară că prezentatorul o sprijină la bine și la greu și-i oferă liniștea de care are nevoie pentru a putea față tuturor proiectelor sale. Cătălin Măruță este un bărbat, romantic și foarte atent, a povestit Andra.

Artista afirmă că unul dintre secretele durabilității căsniciei lor constă în faptul că ambii împărtășesc același scop și au aceleași valori. Andra a devenit soția lui Cătălin atunci când ea avea doar 21 de ani, iar prezentatorul a depus mult efort pentru a-i intra în grații.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în anul 2008

Andra și Cătălin Măruță și-au unit destinele pe 10 august 2008, evenimentul fiind unul dintre cele mai mediatizate ale vremii. Trei ani mai târziu, au devenit fericiții părinți ai primului lor copil, David. În 2015, familia s-a bucurat de sosirea pe lume a fiicei lor, Eva, care a făcut deja pași în lumea actoriei și a câștigat popularitate pe rețelele de socializare.

Prima lor întâlnire a avut loc în cadrul emisiunii Tonomatul DP2″, în perioada în care Andra își începea ascensiunea în carieră. Artista a mărturisit că Cătălin Măruță nu i-a atras atenția ca potențial iubit decât după ce și-a schimbat look-ul și a renunțat la părul lung.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton