Homepage  / Vedete străine

Ce părere are soțul lui Britney Spears despre imaginile nud ale artistei. Sam Asghari: „Este hărțuită”

Ce părere are soțul lui Britney Spears despre imaginile nud ale artistei. Sam Asghari: „Este hărțuită”
9

de Roxana Mirea,

Britney Spears este cunoscută pentru aparițiile provocatoare din mediul online și imaginile în care apare pe jumătate dezbrăcată. În cazul în care credeați că fotograful este chiar soțul ei, Sam Asghari, aflați că lucrurile stau puțin diferit. Iată ce părere are soțul lui Britney Spears despre imaginile aproape nud ale artistei.

Soțul lui Britney Spears despre fotografiile aproape nud ale artistei

Britney Spears nu contenește să își surprină fanii cu imagini în care apare aproape dezbrăcată. Având în vedere acest aspect, mulți s-au întrebat ce părere are soțul ei, Sam Asghari, despre aparițiile ei provocatoare din mediul online. Așadar, Sam i-a luat apărarea soției sale și a declarat că, deși nu este de acord cu imaginile pe care le publică Britney Spears, nu este în măsură să îi îinterzică nimic, având în vedere că viața ei a fost mereu controlată.

„Britney este singura persoană din lume care este hărțuită pentru că postează astfel de lucruri. Personal, aș prefera ca ea să nu posteze niciodată asta, dar cine sunt eu să controlez pe cineva care a fost sub microscop și controlată în cea mai mare parte a vieții ei?”, a scris Sam Asghari pe contul său de Instagram, potrivit okmagazine.ro.

Sam Asghari i-a luat apărarea lui Britney Spears

În luna august a anului 2021, soțul lui Britney Spears i-a luat apărarea acesteia în legătură cu postările sale, descriind fotografiile ca fiind „destul de modeste”.

„Ca să fie clar, soția mea nu a postat niciodată un selfie goală, cu excepția fundului ei, care este destul de modest în zilele noastre. Toate celelalte postări erau nuditate implicită, pe care o poți vedea în orice reclamă la loțiuni sau săpunuri”, a comentat atunci Sam Asghari.

Britney Spears a pozat din nou nudIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

La începutul anului, fiul ei, Jayden, a declarat că artista „încerca să atragă atenția” cu postările ei provocatoare.

Este aproape ca și cum ar trebui să pună ceva pe Instagram pentru a atrage atenția. Acest lucru durează de ani și ani și există o șansa ca acest lucru să nu se oprească niciodată cu adevărat, dar sper eu că poate, totuși, o va face”, a declarat fiul cântăreței.

Britney Spears are doi băieți din căsnicia cu Kevin Federline, pe Sean Preston și pe Jayden.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton