; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demi Moore

Ce părere are soția lui Bruce Willis, după ce acesta s-a autoizolat cu Demi Moore

10 April 2020

Bruce Willis este susținut de către soția sa, Emma Heming, după ce el s-a autoizolat cu fosta soție, Demi Moore și cele trei fiice pe care le au împreună, Tallulah, Rumer și Scout.

Actuala soție a actorului a comentat la una dintre fotografiile publicate de actrița Demi Moore pe rețelele de socializare, în care întreaga familie purta pijamale asortate. „Vă iubesc și îmi este dor de voi', a scris Emma Heming.

 

Bruce Willis și Demi Moore au decis să se autoizoleze alături de fiicele lor tocmai pentru a le oferi sprijinul și afecțiunea din partea ambilor părinți. Actrița chiar a publicat pe contul personal de Instagram mai multe fotografii cu familia ei din această perioadă de izolare.

Demi Moore și Bruce Willis au decis să rămână prieteni după despărțire. Bruce s-a căsătorit cu Emma Heming în 2009, iar ei au împreună două fiice, Mabel Ray, în vârstă de 8 ani și Evelyn Penn, în vârstă de 5 ani. Emma chiar a sprijinit-o pe Demi atunci când și-a lansat biografia, Inside Out, în septembrie 2019.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare