Homepage  / Vedete româneşti

Ce părere are Șerban Huidu despre participarea lui Mihai Găinușă la „Asia Express”: „Mișu a învățat mult”

Ce părere are Șerban Huidu despre participarea lui Mihai Găinușă la „Asia Express”: „Mișu a învățat mult”
13

de Cristina Țapu,

Mihai Găinușă a pornit în aventura „Asia Express” și este gata să facă față celor mai dificile probe pentru a reveni cu premiul cel mare în România. Deși nu-și mai vorbesc de mai bine de un deceniu, fostul său coleg, Șerban Huidu a ținut să-și spună părerea despre participarea lui Mihai Găinușă la emisiunea produsă de către Antena 1.

Ce părere are Șerban Huidu despre participarea lui Mihai Găinușă la „Asia Express”

Mihai Găinușă și Șerban Huidu au format o echipă comică timp de ani întregi, însă după ce au pornit pe drumuri separate din punct de vedere profesional, cei doi fosti colegi nu au mai păstrat legătura. Mai mult decât atât, Mihai Găinușă a refuzat să comunice cu Șerban, deși acesta l-a contactat în numeroase rânduri.

Mihai a plecat pe Drumul Zeilor, iar fostul său coleg are o părere clară despre decizia lui. Deși nu este fan al emisiunilor de tipul acesta, Șerban Huidu speră că Mihai Găinușă va face față cu brio tuturor provelor.

Reacția lui Șerban Huidu după ce s-a auzit că dispare de la TV Cronica CârcotașilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Emisiunea Asia sau America Expres este catalogată absurd ca fiind reality-show. Este, în fapt, un concurs combinat cu travel show. Informațiile turistice ar trebui furnizate constant și atractiv. Eu am făcut cu Mișu și echipa de atunci Cârcotașii în Europa.

Acolo, am învățat atât de multe lucruri. Și am adus informație turistică, într-o țară ce nu intrase încă în UE. Mă gândesc să fac un pachet aniversar. Se fac în curând 25 de ani de la prima ediție. Mișu a învățat mult din emisiunea Cârcotașii în Europa. Atunci a fost greu. Sper că se va descurca. Mi-ar plăcea.”, a declarat Șerban Huidu, conform Playtech Știri.

Motivul pentru care Mihai Găinușă nu vrea să vorbească cu fostul coleg

Mihai Găinușă forma o echipă impecabilă alături de Șerban Huidu la Cronica Cârcotașilor, și nimeni nu bănuia că relația dintre ei ar putea avea probleme. Cei doi au avut o dispută cu mulți ani în urmă și au ales să pornească pe căi separate din punct de vedere profesional.

mihai-gainusa-student-la-52-de-ani-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 13

Motivul exact al neînțelegerii lor rămâne încă un mister chiar și în ziua de astăzi. Deși existau speculații că tensiunile au avut la bază aspecte financiare, Găinușă a afirmat în acea perioadă că singurul motiv pentru încetarea colaborării cu Șerban Huidu a fost nerecunoașterea meritelor sale.

„Mulțumesc Șerban că ai crezut în valoarea mea. Nu-ți mulțumesc pentru că ai distrus ceea ce am construit împreună. Și ți-ai asumat integral meritele. Nu mă deranjează toate mesajele tale, deoarece nu mă mai interesează trecutul. Am făcut radio și televiziune și înainte de Cronică, fac și după. N-o să fac niciodată compromisul de a scrie vulgarități, numai ca să câștig un public pe care n-o să-l respect”, scria Mihai Găinușă, la vremea respectivă.

Sursă foto: Prima TV – Instagram Mihai Găinușă

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton