Homepage  / Vedete româneşti

Ce părere are Monica Bîrlădeanu despre întemeierea unei familii. Actrița formează un cuplu discret alături de Valeriu Gheorghiță

Ce părere are Monica Bîrlădeanu despre întemeierea unei familii. Actrița formează un cuplu discret alături de Valeriu Gheorghiță
12

de Cristina Țapu,

Pe data de 12 decembrie, Monica Bîrlădeanu a sărbătorit împlinirea a 45 de ani. Personalitate cunoscută atât în țară, cât și peste hotare, actrița a păstrat întotdeauna discreția în privința vieții sale private. Cu toate acestea, ea a împărtășit câteva detalii despre criteriile pe care le consideră importante într-o relație și opinia sa despre construirea unei familii. Iată detaliile!

Care este părerea Monicăi Bîrlădeanu despre întemeierea unei familii

Monica Bîrlădeanu este considerată de către public una dintre cele mai frumoase femei din România. Are o carieră solidă și o viață împlinită pe care preferă să o țină departe de lumina reflectoarelor. De ceva vreme trăiește o poveste de dragoste alături de medicul Valeriu Gheorghiță, însă nu a oferit detalii despre legătura lor. Nu cu mult timp în urmă, Monica și-a exprimat părerea despre întemeierea unei familii.

monica-birladeanu-si-valeriu-gheorghita-scaledIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Consider că niciodată nu e prea târziu sau prea devreme pentru formarea unei familii, ci sunt, mai degrabă, alegeri potrivite sau mai puţin potrivite. N-a contat în trecut( n.r: un act de căsătorie), acum însă cred în familie şi în căsătorie cu toată fiinţa mea. Asta pentru că în timp, am ajuns să înţeleg cu totul altfel aceste două concepte”, declara Monica, într-un interviu acordat publicației OK!Magazine.

De altfel, Monica a vorbit și despre dragoste și despre elementele care stau la baza unui cuplu unit și fericit.

„Iubirea, dar nu doar în sensul romantic. Ci capacitatea celor doi de a iubi lipsit de egoism, de tendinţa de posesie sau de a-şi pune propriile nevoi mai presus de nevoile celuilalt. Amândoi, însă, trebuie să fie capabili de asta. Unilateral, relaţia se transformă într-o victimă gata mereu de sacrificiu şi într-un egoist care îi ia totul celuilalt fără să dea mare lucru în schimb”, a povestit Monica.

Monica Bîrlădeanu formează un cuplu alături de Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu din vara acestui an. PR-ul Monicăi Bîrlădeanu a confirmat relația acesteia cu medicul, însă Monica a refuzat să facă declarații pe marginea acestui subiect.

„Da, au o relație, dar Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme. Nu înțeleg de unde atâta vâlvă. Monica nu vorbește niciodată despre viața personală de principiu și nici acum n-o s-o facă”, declarase Aprilia Ivănescu, PR-ul Monicăi Bîrlădeanu. 

După ce relația lor a fost confirmată, tot mai mulți s-au întrebat care este diferența de vârstă între Monica și Valeriu. Între cei doi nu există o diferență considerabilă, ci una de trei ani, Monica fiind cu trei ani mai mare decât cel care a coordonat campania de vaccinare anti coronavirus.

Sursă foto: Instagram Monica Bîrlădeanu – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton