Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Andreea Esca are succes. Lucian Mîndruță și-a spus părerea sinceră despre colega sa de breaslă

Motivul pentru care Andreea Esca are succes. Lucian Mîndruță și-a spus părerea sinceră despre colega sa de breaslă
12

de Cristina Țapu,

Lucian Mîndruță a prezentat ani întregi știrile, însă a decis să se retragă de la pupitru. Invitat la emisiunea prezentată de către Denise Rifai, Lucian nu a ezitat să-și exprime părerea despre cea mai celebră prezentatoare de știri din România, nimeni alta decât Andreea Esca.

Ce părere are Lucian Mîndruță despre colega sa de breaslă, Andreea Esca

Lucian Mîndruță a fost întrebat, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce are Andreea Esca și el nu pentru a obține succesul pe micul ecran. În cadrul interviului de la Kanal D, Mîndruță a recunoscut că nu ar fi putut niciodată să ajungă la nivelul Andreei Esca, considerând că succesul de aproape 30 de ani al acesteia se datorează talentului său.

El a dezvăluit că Andreea Esca joacă un rol important în televiziune, ceea ce explică de ce nu va dispărea prea curând din lumina reflectoarelor. Lucian a subliniat că Andreea se bucură de lumina reflectoarelor și se simte precum peștele în apă atunci când se află în centrul atenției, în timp ce el ar prefera să treacă neobservat și nu este comod atunci când toate privirile sunt îndreptate asupra sa.

Lucian Mîndruta la 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Talent, Andreea Esca are talent. Eu n-am avut niciodată talent în a prezenta știrile. Ce vezi sau ce ai văzut atunci când prezentam știrile sau când vorbesc acum e în întregime imitația altora mai buni decât mine. Eu eram băiatul din spatele clasei, nu ridicam mâna neprovocat, nu ieșeam la tablă decât târât. Nu am fost niciodată extrovertit.

Andreea Esca vrea să fie peste tot în spațiul public, vrea să fie observată. Eu, mai degrabă, aș vrea să trec neobservat și să mă lase lumea în pace. Sunt mulțumit. Totuși iubesc meseria asta, îmi place, pentru că, până la urmă, la mine meseria a venit din faptul că eu am scris foarte multă poezie și puțină proză. Cumva am scris, eu am simțit nevoia să spun ce gândesc, dar n-am simțit nevoia să joc ce gândesc. Esca joacă și joacă un rol mare, de asta nu o să dispară prea curând”, a declarat Lucian Mîndruță, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

andreea escaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 12

Andreea Esca nu ar renunța la Pro TV

De-a lungul timpului, numele Andreei Esca a devenit unul reprezentativ pentru PRO TV, iar prezentatoarea recunoaște că nu ar pleca de la postul de televiziune de pe Pache Protopopescu, iar motivul este unul cât se poate de simplu: din punctul ei de vedere nu există o alternativă mai bună, care să o atragă.

„Împlinesc 24 de ani de Pro TV, că la ştiri, din 92 sunt pe sticlă. Nu m-am gândit niciodată să plec de la Pro TV, pentru că pe piaţa din România nu există ceva mai bun. Atunci de ce m-aş duce la ceva mai slab? Ca să-ţi spun cât se poate de sincer, ăsta-i răspunsul”, declara Andreea Esca, în urmă cu cinci ani, într-un interviu acordat Click!

Sursă foto: Instagram – Kanal D

Citește și:


Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton