Homepage  / Vedete româneşti

Ce părere are Gina Matache despre „Power Couple”, emisiunea la care participă fiica sa cea mică: „E tras de păr”

Ce părere are Gina Matache despre „Power Couple”, emisiunea la care participă fiica sa cea mică: „E tras de păr”
9

de Redactia Tvmania

Gina Matache, mama Deliei și a Oanei, este cunoscută pentru faptul că spune direct ceea ce crede, fără menajamente inutile. De această dată, ea și-a exprimat părerea despre emisiunea la care participă mezina familiei, iar cuvintele pe care le-a ales au fost unele simple și clare!

Gina Matache, opinie dură despre emisiunea la care participă fiica sa cea mică

Chiar dacă nu a fost de acord cu decizia fiicei sale mai mici, Oana, de a divorța pentru a fi alături de partenerul actual, Radu Siffredi, Gina Matache urmărește cu interes reality-show-ul „Power of Couple”, emisiune la care participă mezina sa alături de cel care a cucerit-o.

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, la Power Couple România, de la Antena 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Alături de ei, în competiția „Power Couple” relația de cuplu participă 9 cupluri de vedete. Pe listă sunt Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, Tudor Ionescu, solistul Fly Project, și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu. Din competiție au fost deja eliminați CRBL și soția lui, precum și actorul Cristi Iacob și partenera acestuia.

Gina Matache urmărește emisiunea de dragul fiicei sale și susține că formatul este unul plictisitor și ar fi nevoie de mai mult dinamism pentru ca telespectatorii să rămână interesați în fața micilor ecrane.

Radu-SiffrediIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 9

„Mă uit la Puterea Cuplului. Le țin pumnii, să fie bine. Mă interesează doar fata mea, discuțiile vechi nu-și au rostul. Copilul meu e copilul meu. Nu vreau să mă mai bag. E problema lor. Acum e matură.

Părerea mea că emisiunii i-ar trebui o dinamică mai mare. De multe ori mă ia somnul. Formatul e puțin tras de păr. Sunt curioasă ce se întâmplă nou, dar nu o să stau doar cu ochii în televizor. Când au fost filmările, copiii au stat și cu bona”, a declarat Gina Matache, conform Cancan.

Gina Matache nu a avut o părere bună despre Radu Siffredi

Începutul relației dintre el și Oana Matache nu a fost privit buni de către fanii artistei și nici de mama acesteia. Între timp lucrurile au revenit la normal,iar Gina Matache regretă că l-a judecat atât de aspru pe Radu, fără a-l cunoaște cu adevărat.

„E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. Copiii au un tată exemplu de eleganță cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții. Chiar mulțumesc pentru sfat, dar numai după ce am epuizat toate argumentele am luat această decizie. Nu comunică cu nimeni! Probabil doare ce zic, dar nu trebuia să despartă familia asta”, spunea Gina Matache, la începutul relației dintre fiica sa, Oana și Radu Siffredi.

Sursă foto: Antena 1 – Instagram Oana Matache

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton