Homepage  / Vedete româneşti

Ce părere are Florin Dumitrescu despre noul juriu al emisiunii Chefi la cuțite. „Trebuia să confirm eu ceva?!”

Ce părere are Florin Dumitrescu despre noul juriu al emisiunii Chefi la cuțite. „Trebuia să confirm eu ceva?!”
17

de Cristina Țapu,

Florin Dumitrescu a participat recent la lansarea cărții de bucate a colegului său Cătălin Scărlătecu, prilej cu care a oferit un interviu în care a vorbit despre planurile sale de sărbători, dar și despre sentimentele care l-au încercat atunci când a aflat componența noului juriu al emisiunii „Chefi la cuțite".

Ce spune Florin Dumitrescu despre noul juriu „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu și-a exprimat din nou gândurile cu privire la încheierea proiectului „Chefi la Cuțite”. Fostul jurat susține că imediat după încheierea acordului pentru întreruperea emisiunii, a simțit o varietate de emoții contradictorii. Cu toate acestea, în prezent, chef Dumitrescu se declară mulțumit de rezultatul final și fericit că acest capitol al vieții sale a ajuns la final.

În plus, Florin Dumitrescu a dezvăluit că a filmat alături de doi dintre actualii jurați ai emisiunii, însă nu are o legătura apropiată cu ei. Bucătarul a preferat să ofere răspunsuri succinte și nu a vorbit prea mult pe marginea acestui subiect, probabil respectând clauze contractuale.

Florin Dumitrescu (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

„Nu cred că e cazul să ajungem într-o fază din asta. Oamenii au avut ocazia, de foarte multe ori, să demonstreze pe TV că sunt niște oameni mișto și trebuia să confirm eu ceva?! De ce eu?!”, a reacționat Florn Dumitrescu atunci când a fost întrebat dacaă membrii noului juriu i-au telefonat înainte de a accepta oferta de la Antena 1.

Îndrăgitul chef le-a dezvăluit celor de la Cancan și care îi sunt planurile de Crăciun și de Revelion. Așa cum era de așteptat, sărbătorile le va petrece în sândul familiei și alături de persoanele care ocupă un loc special în sufletul său.

„De Crăciun mergem în vizită la cumnată-mea. Pe 24 trebuie să mă apuc să fac mâncare. 23-24 fac niște sarmale, nu mă bag la cozonac, o să-l aduc de la cineva. Dup-aia pregătesc mâncarea pentru plecat în vizită. Pe 25 dimineața sau pe 24 seara, în funcție de când vine Moș Crăciun, desfacem cadourile. Și pe 25, pe la 11, după ce o sun pe maică-mea să ii zic «La mulți ani!», mergem la cumnată-mea”, a declarat Florin Dumitrescu, conform Cancan.

Florin Dumitrescu a vorbit despre plecarea de la emisiunea culinară

Florin Dumitrescu a rupt tăcerea și a distribuit un mesaj în mediul online în care a ținut să menționeze că plecarea sa de la Antena 1 nu a fost una care a avut loc din considerente financiare, așa cum s-a vehiculat în presă. În plus, Florin Dumitrescu nu a exclus varianta implicării într-un nou proiect alături de foștii săi colegi, deși a subliniat că momentan nu au planificat nimic concret.

„Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta. Voi fi online. Ne gândim să facem ceva împreună în online. Dar, momentan, vrem să nu ne mai vedem o perioadă. Eu îi tot propun, dar nici nu găsesc fonduri pentru a face ceea ce îmi doresc și nici nu aș vrea să îmi sacrific familia pentru un restaurant al meu. Este nevoie de multă implicare. Prefer să gătesc pentru cine private, cine speciale pentru clienții unor restaurante deja în piață și, de ce nu, evenimente mari publice”, a scris Florin Dumitrescu.

Sorin Bordea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost dați în judecată de Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au refuzat să participe la filmările pentru următorul sezon al renumitului show culinar de la Antena 1, susținând că oboseala s-a acumulat.

La acea vreme, CANCAN.RO a dezvăluit că, în realitate, motivul ar fi fost promisiunea primirii de către chefi a unor sume suplimentare, promisiune care nu au fost respectată. În ciuda eforturilor depuse de reprezentanții Antena 1 pentru a-i îndupleca pe chefi, cei trei bucătari au refuzat să se prezinte la filmări și i-au comunicat decizia producătoarei emisiunii cu puțin timp înainte de demararea acestora.

Sursă foto: Instagram Florin Dumitrescu – Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton