Homepage  / Vedete româneşti

Ce părere are fiica lui Liviu Vârciu despre actuala lui iubită. De ce refuză Carmina să o numească pe Anda Călin „mamă vitregă”

Ce părere are fiica lui Liviu Vârciu despre actuala lui iubită. De ce refuză Carmina să o numească pe Anda Călin „mamă vitregă”
18

de Cristina Țapu,

Carmina, fiica în vârstă de 22 de ani, a lui Liviu Vârciu a vorbit recent despre relația pe care o are cu mama sa, dar și despre părerea pe care o are despre actuala parteneră de viață a tatălui său. Iată ce a declarat Carmina!

Ce părere are Carmina despre iubita tatălui său, Anda Călin

Întrebată care este relația pe care o are cu Anda Călin, iubita tatălui său, Carmina a avut un răspuns cât se poate de clar și a menționat de ce refuză să o numească pe aceasta mamă vitregă.

„Am mai zis și o să mai zic că pentru mine nu există părinți vitregi. Cel puțin în cazul meu, nu pot agrea termenii aceștia, nu știu de ce, pur și simplu, nu îi simt. Sunt de acord cu titulatura de părinte vitreg doar în cazurile în care copilul crește cu acel părinte vitreg de mic și se creează o legătură specială, însă la mine nu se potrivește. Pentru mine este doar partenera tatălui meu și așa va rămâne. Poate că asociez cu termenul de „mamă, iar pentru mine mama mea e ceva sfânt și nu pot numi pe altcineva mamă, chiar dacă vorbim despre altă relație”, a declarat Carmina, conform Revistei Viva!

Liviu Vârciu și Anda CălinIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Cât despre mama sa, Carmina are doar cuvinte de laudă și îi este recunoscătoare acesteia pentru modul în care a crescut-o și pentru susținerea necontenită pe care i-a acordat-o, indiferent de situație.

Liviu are o relație foarte bună cu fiica sa, Carmina și a făcut eforturi considerabile pentru a o sprijini pe aceasta atunci când ea a luat decizia de a se muta din Arad în București. Artistul i-a cumpărat Carminei un apartament în Capitală și a făcut un credit la bancă pentru a-i putea achiziționa și un autoturism.

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu are propria afacere. Cu ce se ocupă acum CarminaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 18

„Copii mari, cheltuială mare! Trebuie să-i iau apartament lui fii-mea, în București, pentru că s-a mutat la facultate aici. Bineînțeles, trebuie să-i iau mașină și uite așa terminasem și eu cu creditele pe care le-am făcut, dar acum trebuie să fac altele”, povestea Liviu, la Antena Stars.

Liviu Vârciu are doi copii alături de Anda Călin

În prezent, Liviu Vârciu trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Anda Călin. Împreună au doi copii, o fată de șapte anișori pe nume Anastasia și un băiat de trei ani care poartă numele de Liviu Andrei.

Liviu Vârciu a format un cuplu cu Ramona Teiceanu pentru o scurtă perioadă de timp, iar din relația lor a luat naștere Carmina. Între anii 2009 și 2010, el a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu, iar în anul 2016 a cunoscut-o pe Anda Călin, femeia alături de care are doi copii, o fată și un băiat.

Conform lui Liviu Vârciu, mama acestuia nu a avut o părere bună despre iubitele fiului, de-a lungul timpului. Nici măcar pe Adelina Pestrițu nu a plăcut-o. Singura care a reușit să intre în grațiile mamei artistului ar fi fost actuala iubită, Anda Călin, a declarat Liviu, potrivit celor de la Cancan.

Sursă foto: Instagram Carmina – Liviu Vârciu

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton