Homepage  / Vedete româneşti

Ce părere are Andreea Esca despre „America Express”. Copiii vedetei au făcut furori în show-ul de la Antena 1: „Cea mai mare satisfacție”

Ce părere are Andreea Esca despre „America Express”. Copiii vedetei au făcut furori în show-ul de la Antena 1: „Cea mai mare satisfacție”
17

de Cristina Țapu,

Alexia și Aris Eram au participat la ultimul sezon al emisiunii „America Express” și au reușit să atragă simpatia telespectatorilor. Andreea Esca și-a exprimat părerea despre participarea copiilor săi la emisiunea difuzată de postul rival al PRO TV-ului și a dezvăluit cum s-a schimbat viata celor doi tineri de când au făcut furori la „America Express”.

Andreea Esca consideră că „America Express” a schimbat modul în care copiii săi sunt percepuți de public

Alexia și Aris Eram s-au numărat printre echipele cele mai apreciate de către telespectatori, iar mulți dintre aceștia au lăudat modul în care cei doi frați au colaborat și s-au comportat pe durata întregii competiții. Andreea Esca susține că în fiecare zi primește felicitări pentru modul în care și-a crescut copiii din partea fanilor care au văzut emisiunea America Express și au avut ocazia de a-i cunoaște, astfel, mai bine pe Aris și pe Alexia Eram.

Alexia EramIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Andreea Esca susține că emisiunea America Express este una solicitantă, din punct de vedere fizic și psihic, dar este de părere că cei doi copii ai săi au reușit să creeze o impresie frumoasă telespectatorilor și, mai presus de orice, să demonstreze tuturor că merită tot ce au obținut până în prezent.

„După această emisiune, practic, nu există zi în care să nu mă întâlnesc cu cineva care să mă felicite pentru copii. Cred că asta este cea mai mare satisfacție pentru niște părinți, mai ales că ei sunt niște copii care au plecat cu dezavantajul unor idei preconcepute. E normal, poate că și noi, la rândul nostru, gândim despre copiii nu știu cui că ar fi în vreun fel sau în altul, fără să știm adevărul. Cred că pentru ei a fost o oportunitate bună de a arăta lumii cine sunt și, mai ales, în niște condiții de criză, când oamenii reacționează foarte diferit. Cred că educația este foarte importantă, cred că dragostea pe care le-o arăți copiilor este foarte importantă și revin la ceea ce bănuiesc eu că este important în educația unor copii – să existe limite pe care să nu le întreacă, să existe nu, să existe explicații referitoare la felul în care trebuie să-i respecte pe cei din jur, să respecte munca, să respecte societatea în care trăiesc”, a povestit Andreea Esca, în cadrul unui interviu acordat Revistei Viva!

Andreea Esca și Alexandre Eram au doi copii de care sunt foarte mândri: Alexia Eram, în vârstă de 24 de ani, și Aris Melkior, cu trei ani mai mic decât sora sa. Cei doi au participat la emisiunea America Express și au fost preferații publicului, așadar fanii se bucură ori de câtre ori Andreea face noi dezvăluiri despre aceștia pe contul personal de Instagram.

Andreea Esca vorbește cu drag despre diferențele dintre cei doi copii ai săi

Între Alexia Eram și Aris Eram nu există doar o diferență de vârstă de trei ani, ci și de personalitate și temperament. Alexia este extrovertă, preferă să se afle alături de grupuri mari de persoane și relaționează ușor cu orice persoană, în timp ce Aris este mai rezervat și nu se împrietenește ușor cu cei din jur.

Andreea Esca a împlinit 52 de ani  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 17

Aceste diferențe erau sesizabile încă de la grădiniță, susține Andreea Esca. Alexia ar fi stat la grădiniță zile întregi, fără pauză și se întrista atunci când mama sa venea să o ia acasă, în timp ce Aris plângea și se simțea abandonat atunci când era lăsat cu restul copiilor și cu educatoarea.

Andreea Esca a vorbit și despre adolescența copiilor. Alexia Eram a fost mai rebelă, în timp ce Aris și-a păstrat caracterul timid pe care l-a avut încă de când era micuț.

„A fost o perioadă de adolescență când a fost un pic mai zguduită doar la Alexia.Îi plecaseră hormonii. Acum, dacă mă uit la ce se întâmplă în jur, nici nu știu ce să mai zic. Mi-e și rușine. Dar până la urmă era diferită față de cum era ea până atunci, până la urmă o compar cu ea, nu cu restul lumii. Băieții se maturizează mai târziu, iar Aris mi se pare că acum e mai nu știu cum. Când era mai mic, era mai liniștit.”, a povestit prezentatoarea Știrilor PRO TV.

Sursă foto: Antena 1 – Instagram

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton