Homepage  / Vedete româneşti

Ce promisiune i-a făcut Radu Ștefan Violetei atunci când erau copii. Fiica Andreei Marin are doar cuvinte de laudă despre fratele vitreg

Ce promisiune i-a făcut Radu Ștefan Violetei atunci când erau copii. Fiica Andreei Marin are doar cuvinte de laudă despre fratele vitreg
8

de Cristina Țapu,

Violeta Bănică, în vârstă de 16 ani, are planuri mari de viitor și învață intens pentru a urma Facultatea de Drept. Fiica Andreei Marin speră că, într-o zi, va trăi în New York, Statele Unite ale Americii și își dorește ca fratele său vitreg, Radu, să i se alăture. Iată ce pact au făcut încă de când erau mici!

Ce pact au făcut atunci când erau mici Violeta și Radu Ștefan

Violeta Bănică își pune în gând să-și continue studiile, în America, și speră că fratele ei, Radu Ștefan, va fi alături de ea în această aventură.

Legătura lor este una puternică, iar povestea începută când erau copii, când au făcut promisiunea de a se muta împreună la New York, este una plină de emoție și încredere reciprocă. Adolescenta afirmă cu tărie că fratele ei nu i-a dezamăgit niciodată încrederea și că pactul lor este unul pe care speră că Radu îl va respecta.

radu-stefan-banica-si-ana-violeta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Violeta are o relație foarte bună cu fratele său vitreg și susține că acesta întotdeauna a fost sincer cu ea și i-a oferit sfaturi prețioase, de care ține cont ori de câte ori participă la un eveniment important.

„Dacă aș pleca în străinătate, la studii, nu aș putea fi însoțită, dar visul este să își țină Ștef promisiunea, că ne vom muta împreună. La 9 ani am făcut acest plan, să mergem în New York împreună, să ne mutăm acolo. Nu știu dacă se va ține de promisiune, dar vedem!

Fratele meu tot timpul a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mai ales pentru că nu mă minte. Nu suport minciuna și tot timpul mi-a zis să fiu la locul meu, dar să fiu eu. Tot timpul am învățat să fiu naturală. El mi-a zis să stau mereu dreaptă, să nu stau cocoșată și mă gândesc mereu la el„, a povestit Violeta, conform Playtech.

Violeta studiază intens pentru a ajunge la Facultatea de Drept

Violeta este o tânără talentată, care a moștenit de la tatăl său, Ștefan Bănică Jr., pasiunea pentru muzică. Cu toate acestea, nu este interesată să transforme pasiunea pentru muzică într-o meserie, ci intenționează să studieze Dreptul.

Deși Andreea este foarte mândră de realizările fiicei sale, există și motive pentru care se îngrijorează. Violeta se implică mult în proiectele pe care le desfășoară, iar uneori pune odihna pe locul al doilea.

„Voluntariatul este o cultură pentru ea și pentru colegii ei. Mă bucură tare mult entuziasmul pe care văd că îl are. Îți spun sincer, fiind în an terminal, are foarte mult de învățat, doarme foarte puțin.

Nu este deloc ușor și eu ca activist umanitar am ajuns să spun: «Gata, punct cu voluntariatul, vreau să văd că dormi». Și mă cert cu ea, pentru că îmi spune că nu e acolo ca să bifeze ceva, ci că este acolo pentru că ea chiar crede în cauzele astea”, a declarat Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni televizate.

Sursă foto: Instagram Radu Ștefan – Andreea Marin

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton