; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce păcat! Gabriel Soto din „Impostoarea” e un tip pudic

27 July 2011

Gabriel Soto, protagonistul telenovelei „Impostoarea' difuzată de Acasă, a declarat de curând că nu vrea să pozeze gol sau să joace într-o scenă de nuditate, deoarece încă mai are pudoare.

Considerat un sex-simbol al telenovelelor, actorul care a vizitat şi România în 2008 la invitaţia postului Acasă, refuză să se dezbrace complet pentru publicul feminin. El este de părere că, atunci când un bărbat pozează gol, este vulgar, în schimb, când o femeie face acelaşi lucru, este mai sexy, mai atractivă.

Gabriel Soto (36 de ani) spune că, deşi a primit numeroase oferte de a poza în costumul lui Adam, nu a acceptat nici una, pentru că este pudic. În plus, Soto susţine că este un bărbat corect şi moral' şi oricât de mulţi bani ar primi, nu ar face acest lucru din respect de sine şi pentru familia sa.

Din păcate pentru fanele sale, Gabriel este căsătorit cu actriţa Geraldine Bazan, cei doi având împreună o fetiţă de doi ani. Actorul joacă în prezent în Mexic în telenovela marca Televisa, „La fuerza del destino', alături de David Zepeda şi Sandra Echeverria.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare