Homepage  / Vedete româneşti

Ce ofertă generoasă a primit Șerban Huidu de la Antena 1 ca să plece de la Prima TV. De ce a refuzat

Ce ofertă generoasă a primit Șerban Huidu de la Antena 1 ca să plece de la Prima TV. De ce a refuzat
7

de Roxana Mirea,

Emisiunea „Cronica Cârcotașilor” rezistă de 23 de ani în grila postului Prima TV. În prezent, Șerban Huidu prezintă emisiunea alături de Dezbrăcatu, Codruț Kegheș. Recent, Șerban a dezvăluit ce ofertă generoasă a primit din partea celor de la Antena 1 pentru a cumpăra formatul.  

Șerban Huidu, ofertă generoasă de la Antena 1 

Șerban Huidu a declarat că Antena 1 ar fi încercat să cumpere formatul „Cronica Cârcotașilor”, emisiune care este difuzată pe Prima TV de peste două decenii. Prezentatorul TV spune că a primit o ofertă generoasă, o sumă cu șase zerouri, însă tot el a explicat de ce nu a acceptat.  

Eu aici am crescut (la Prima TV, n.r.) şi probabil că aici o să şi opresc activitatea. Este greu să desprinzi un timbru de scrisoare. Niciodată în aceşti foarte mulţi ani nu poţi spune că totul a fost roz. A fost şi mai rău, şi foarte rău, şi bine, şi foarte bine”, a declarat Șerban Huidu ăntr-un interviu pentru paginademedia.ro. 

„Aşa că oricât de ciudat ar părea sau oricât de interesant ar părea, faptul că sunt la Prima TV şi lucrez de atâta timp acolo e foarte puţin relevant despre ce se întâmplă în interiorul unei familii. Important este ce se vede de afară. Sunt 23 de ani în care eu am lucrat acolo şi nu numai eu. (…) Da, au fost foarte multe oferte, dar n-am plecat nici atunci şi nu o să plecăm nici acum. Cred că cea mai generoasă ofertă a fost de la Antenă, când era Sorin Enache acolo, fostul director executiv de la Pro TV. Şi a fost o sumă… consistentă, cu şase zerouri. De ordinul milioanelor, nu erau spre zece, dar erau. Era o ofertă pentru trei sezoane”, a mai spus prezentatorul de la Prima TV.  

Întrebat cum a rezistat acestei oferte, el a răspuns că: „Cum am rezistat şi atunci şi cum rezistăm şi acum. Atunci tatăl lui Găinuşă tocmai fusese porcăit în Jurnal Naţional, nu mai ştiu ce i-au zis. El e un om foarte, foarte simpatic, militar de carieră, care nu merita. 

Şi îmi aduc aminte de faţa lui Mişu de-atunci. A zis „Ăştia, care şi-au bătut joc de tata, să-şi pună pofta în cui”. Aş fi vrut să fiu o mică muscă, să-i văd când le-am spus Nu, pentru că le-am spus la telefon.” 

Reacția lui Șerban Huidu după ce s-a auzit că dispare de la TV Cronica CârcotașilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Șerban Huidu, despre televiziune 

În continuare, Șerban Huidu a vorbit și despre cum publicul care se uită la televizor este „ din ce în ce mai îmbătrânit”. 

„Lăsând la o parte că a polarizat piaţa foarte mult, marea masă de oameni care ar fi trebuit să facă societatea nu se uită la televizor, decât la emisiuni de talent sau la emisiuni foarte mari, dar nu se mai uită la televizor. Asta este problema: publicul este din ce în ce mai îmbătrânit, se duce, uşor-uşor. 

 Dacă nu va exista o revoluţie care să pună cumva televiziunile în ordine să-i intereseze şi pe alţii… Toţi, inclusiv Pro TV, exploatează acest filon naţionalist, religios, pentru că aceştia sunt oamenii care se uită la televizor. 

 Cei care cred că era bine în comunism, dar nu era. Ei doar îşi aduc aminte cu plăcere despre acea perioadă, pentru că îşi aduc aminte cu plăcere de tinereţea lor. În comunism nu avea cum să fie bine. Eu am prins doar 14 ani, da era groasă. 

Am văzut că sunt pe TikTok şi pe Instagram tot felul de copii care habar nu au ce a fost în epoca aceea, o bătaie de joc faţă de om. Faptul că acum apar tot felul de plângători ai lui Ceauşescu este un scuipat în faţa oamenilor care au ieşit în decembrie. Erau mii de oameni din toată România. Credeţi că au ieşit de bine decât de bine le era? Nu! Le era rău”, a declarat Șerban Huidu.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton