Homepage  / Vedete româneşti

Ce nume special a ales Ramona Păuleanu pentru fetița sa. Fosta prezentatoare Pro TV a publicat o imagine adorabilă cu bebelușul

Ce nume special a ales Ramona Păuleanu pentru fetița sa. Fosta prezentatoare Pro TV a publicat o imagine adorabilă cu bebelușul
6

de Andra Stana,

Ramona Păuleanu a devenit din nou mămică în urmă cu o săptămână. Fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Pro TV, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit numele ales pentru bebeluș, care mai are doi frați mai mari, gemeni. Ce s-a întâmplat în ziua în care fetița ei a venit pe lume.

Ramona Păuleanu a dezvăluit ce nume i-a pus fetiței ei

Soția avocatului Adrian Cuculis a împărtășit cu cei peste 34 de mii de urmăritori de pe pagina de Instagram o noup fotografie cu bebelușul ei, o fetiță care a venit pe lume în urmă cu o săptămână. Ramona Păuleanu a dezvăluit totodată și numele pe care l-a primit micuța.

Astăzi avem deja o săptămână de viață. Lara-Maria, 3820 gr la naștere, nota 10. Deci are mama 2 fete și 1 băiat. Și înainte să mă postez în toată splendoarea, ce ziceți? Sunt brunetă cu ochii căprui ca Luca, sau șatenă cu ochi albaștri ca Alexandra?”, a scris Ramona Păuleanu pe Instagram.

Ramona Păuleanu (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Zilele trecute, fosta prezentatoare a pozat fără machiaj și a postat imaginea online.

„Am stat ceva timp si m-am gandit daca sa postez poza asta ori ba. De ce nu? Pentru ca nu ma avantajeaza. De fapt, nu ca nu ma avantajeaza, ci pur si simplu pentru ca arata realitatea. Nu sunt femeia aia care arata perfect dupa nastere, ca scoasa din cutie, am gusa si sunt pufoasa, ba chiar umflata, dar, pana la urma, asta este adevarul si parca prea ne-am obisnuit sa bagam realitatea asta sub pres, ca sa promovam perfectiunea.

Deci asta sunt, acum.In alta ordine de idei, astazi am ajuns acasa. Cu o intarziere de vreo 2 zile, ca m-am recuperat eu mai greu, dar mangaierea mea a fost ca macar am avut langa mine oameni minunati, medici, asistente, infirmiere, care m-au ajutat si imbarbatat. Cum a fost prima zi cu bebe acasa? Haos. Dar va povestesc alta data. Atat deocamdata, noapte buna. Sau macar sa sper ca o sa fie buna”, a scris ea.

Ramona și soțul ei sunt și părinți de gemeni. În urmă cu trei ani, Alexandra și Luca s-au născut prematur, iar cel din urmă a stat aproape nouă luni în spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

„Copil cu 16 diagnostice, intubat aproape 6 luni, cu şanse minime de supravieţuire, numit de multe ori geamăn compromis. Zâmbește acum lângă mine și știu că trebuie să aibă un rost în viaţa asta. Sau că aşa a fost să fie”, a povestit Ramona pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton