Homepage  / Vedete româneşti

Ce nume poartă Monica Gabor după ce s-a căsătorit în secret cu un afacerist chinez. Irinel Columbeanu a dezvăluit totul

Ce nume poartă Monica Gabor după ce s-a căsătorit în secret cu un afacerist chinez. Irinel Columbeanu a dezvăluit totul
11

de Cristina Țapu,

Monica Gabor locuiește de aproximativ un deceniu în Statele Unite ale Americii. Fosta soție a lui Irinel Columbeau s-a îndrăgostit până peste cap de un om de afaceri chinez și nu a stat prea mult pe gânduri, căsătorindu-se cu acesta. Iată ce nume poartă acum Monica!

Ce nume poartă Monica Gabor după căsătoria cu afaceristul Mr.Pink

Cu ani în urmă, Monica Gabor a plecat din România și s-a mutat în America. S-a stabilit în Malibu, unde l-a întâlnit pe omul de afaceri Mr. Pink, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Fiind destul de discretă în privința vieții personale, vedeta a ținut secret faptul că s-a căsătorit, dar acest lucru a fost dezvăluit în 2022 de fostul ei soț, Irinel Columbeanu.

monica-gabor-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Recent, el a rupt tăcerea și a continuat seria dezvăluirilor despre fosta sa soție. În cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars, Irinel Columbeanu a mărturisit că visul fostei sale soții a fost, încă de la început, să-și clădească o carieră în actorie. Deși încă nu și-a îndeplinit acest vis, el este convins că Monica va reuși acest lucru, mai devreme sau mai târziu. Mai mult decât atât, Irinel a dezvăluit cum o cheamă în prezent pe Monica, după căsătoria cu Mr. Pink.

„Am observat că și în America e destul de cunoscută. Nu știu dacă și-a realizat visul ei de a deveni actriță de cinema, nu a reușit încă, dar probabil că va reuși. Să știți că acum o cheamă Monica Wangsuo, nu o mai cheamă Monica Columbeanu”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, potrivit sursei menționate în rândurile de mai sus.

Irinel Columbeanu, prima apariție la TV, după ce s-a mutat la azil Citeşte întreaga ştire Irinel Columbeanu, prima apariție la TV, după ce s-a mutat la azil. Confirmă că a primit bani de la fiica Irina „Nu are importanță suma”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 11

Monica locuiește într-o vilă superbă din Malibu

Monica Gabor duce o viață lipsită de griji în Malibu, Los Angeles și locuiește într-o vilă spectaculoasă care aparține soțului său afacerist, Mr. Pink. În urmă cu mai multă vreme, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a făcut publice imagini din interiorul locuinței, iar cadrele sunt unele spectaculoase.

De altfel, Monica a recunoscut că Mr. Pink a depus efort considerabil pentru a o face să se simtă ca acasă și a ținut cont de preferințele sale atunci când a decorat interiorul vilei.

Vila este situată într-un cartier exclusivist, iar peisajul este unul încântător, având un aer exotic. Casa este înconjurată de palmieri și scăldată de soare. Imobilul este amplasat pe Maple Drive, o stradă care a devenit faimoasă datorită succesului răsunător al serialului Beverly Hills 90210.

Deși locuința este una de mari dimensiuni, Monica și Mr. Pink nu au angajat menajere sau grădinari care să-i ajute la menținerea curățeniei.

Sursă foto: Instagram Monica Gabor – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton