Homepage  / Vedete

Ce nume purta Iulia înainte de căsătoria cu Mihai Albu. După divorț a decis să păstreze numele creatorului de modă și nu a revenit la cel din certificatul de naștere

Ce nume purta Iulia înainte de căsătoria cu Mihai Albu. După divorț a decis să păstreze numele creatorului de modă și nu a revenit la cel din certificatul de naștere
22

de Cristina Țapu,

Iulia Albu reprezintă o figură intrigantă în peisajul showbiz-ului românesc. De-a lungul anilor, aceasta a atras atenția prin stilul său vestimentar extravagant și prin criticile neiertătoare pe care le-a adus la adresa ținutelor vedetelor. În trecut, înainte de a se căsători cu Mihai Albu, criticul de modă purta un alt nume și nu era cunoscută publicului larg.

Ce nume purta Iulia Albu înainte de a se căsători cu Mihai Albu

Iulia Albu și-a câștigat notorietatea în spațiul public odată cu căsătoria sa cu Mihai Albu. Pe parcursul celor opt ani în care au fost împreună, Iulia Albu a suferit o transformare remarcabilă. Puțini sunt cei care cunosc ce nume de familie purta Iulia înainte de a ajunge în lumina reflectoarelor.

În perioada anterioară întâlnirii cu creatorul de pantofi, Iulia Albu era o tânără studentă la Drept și nu își putea închipui schimbările majore ce aveau să apară în viața sa. În 2004, Iulia și Mihai Albu s-au căsătorit, iar în acest fel, Iulia a renunțat la numele său de familie.

Mikaela si tatal ei, Mihai AlbuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

Înainte de căsătorie, Iulia era cunoscută sub numele de Iulia Voichița. După semnarea actelor necesare, ea a preluat numele soțului, devenind astfel Iulia Albu. Cuplul a rămas căsătorit până în 2013, dar chiar și după divorț, creatoarea de modă a decis să păstreze numele care a consacrat-o și a adus-o în atenția opiniei publice.

Iulia și Mihai Albu au fost parteneri de viață timp de opt ani, având împreună o fiică în vârstă de 13 ani. După separare, Mikaela a rămas în grija criticului de modă, Iulia Albu.

Cine este actualul partener al Iuliei Albu

La Antena 1, Iulia Albu (42 de ani) și Mike (46 de ani) sunt duo-ul dinamic care adaugă un strop de pasiune și în cadrul emisiunii. Pe parcursul concursului, cei doi îndrăgostiți au traversat peripeții care i-au pus în fața unor provocări dificile și le-au testat toate limitele.

După ce filmările pentru emisiune au luat sfârșit, cei doi au revenit în România și au decis să se despartă. După o perioadă de timp, însă, s-au împăcat, iar astăzi sunt mai fericiți ca oricând.

Ceartă aprinsă între Iulia Albu și Mike, la America Express 2023, sezonul 2. „Nu vreau să apar la televizor așa!” (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 22

Partenerul Iuliei Albu a început să-și facă cunoscut numele treptat, însă detalii despre meseria sa și parcursul său profesional sunt știute de către puține persoane. La vârsta de doar 13 ani, el a părăsit România pentru a studia vioara la Londra cu ajutorul unei burse. Cu toate acestea, o accidentare la umăr l-a constrâns să renunțe la pasiunea sa muzicală, iar în prezent, își desfășoară activitatea în domeniul publicității și marketingului.

Sursă foto: Instagram Iulia Albu – TV Mania!

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton