; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2020 Breakthrough Prize   Arrivals

Ce nume au ales Katharine McPhee și David Foster pentru băiețelul lor. Ce semnificație are

18 March 2021

Katharine McPhee a devenit mămă pentru prima oară la sfârșitul lui februarie, în timp ce pentru David Foster (70 de ani) acesta este cel de-al șaselea. 

Actrița, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit în cadrul unui interviu ce nume au ales ea și partenerul său micuțului lor.

„Despre numele lui nu am spus nimic până acum. Soțul meu mă va ucide probabil pentru că o voi face, dar numele său este Rennie David Foster', spune ea, adăugând: „Am ales Rennie pentru că  am fost destul de mult timp în travaliu. Nu aveam ales un nume până în acel moment.  Aveam o listă cu câteva nume, dar soțul meu își vorbea prin mesaje cu  surorile sale și una dintre surorile sale a sugerat un vechi nume de familie', explică noua mamă. „A fost numele străbunicului său, așa că are o istorie lungă în familia sa. Soțul meu a spus„ Bună, Ren Foster ', și așa am spus:„ Acesta este un nume bun'.

Vedeta a povestit și cum a schimbat-o maternitatea, mărturisind că viața de mamă este „cea mai bună. Sunt în rai. A fost cu adevărat uimitor”.

David Foster și Katharine s-au căsătorit în iunie 2019, deși se cunoșteau încă din 2006, când Foster era parte din juriul American Idol, unde Katharine era concurentă. Foster are deja 4 fiice Sara, Erin și Jordan, pe care le-a făcut cu cea de-a doua soție Rebecca Dyer și încă două fete, Aliison și Amy, din relații anterioare. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare