Homepage  / Vedete româneşti

Numele special pe care Ecaterina Ladin l-a ales pentru al treilea copil. Bebelușul a venit pe lume acum o lună

Numele special pe care Ecaterina Ladin l-a ales pentru al treilea copil. Bebelușul a venit pe lume acum o lună
8

de Cristina Țapu,

Familia Ecaterinei Ladin a devenit mai numeroasă în luna decembrie a anului trecut, atunci când actrița a adus pe lume un băiețel, pe cel de-al treilea copil al său. Vedeta serialului „Las Fierbinți” a dezvăluit recent ce nume a ales pentru băiețel.

Ce nume a ales Ecaterina Ladin pentru cel de-al treilea copil al său

Ecaterina Ladin a adus pe lume un copil perfect sănătos pe 11 decembrie. Actrița, cunoscută pentru personajul pe care-l interpretează în „Las Fierbinți”, Dalida, a ales deja numele fiului său.

„Al treilea copil are numele de Roman Cassian. Pe nașul meu îl cheamă Roman. Nu știam, am tot căutat nume, primul (n.r. – copil) e Marcu, al doilea, Petru. Am vrut scurt să fie, să aibă și r’, cum au ceilalți. Și am zis – de ce căutăm atât? Ia uite ce aproape e numele! Roman, ca pe nașul nostru. Cassian trebuia să fie primul. Am zis că de aceea a și venit copilul, pentru că numele acesta trebuia purtat”, a povestit actrița în platoul emisiunii prezentate de către Cătălin Măruță.

ecaterina-ladin-a-nascut-al-treilea-copil-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De altfel, Ecaterina Ladin a povestit și cum se descurcă în rolul de mamă a trei copii. Din fericire, actrița are un ajutor de nădejde în persoana soțului său. Mai mult decât atât, cei doi primesc ajutor din partea unei femei care este alături de familia lor încă de la nașterea primului copil al cuplului.

„Sunt eu cu soțul și avem o doamnă care ne ajută încă de la primul copil. Nu e cu noi în casă, ea vine când avem nevoie. Și eram însărcinată și am întrebat-o – Ce faci, Mari, dacă mai fac un copil ne ajuți? Și mi-a zis – Cam mult, cam mult!. Dar ne ajută. Este diferență de vârstă între copii – primul are opt, al doilea, trei. Îmi zic uneori că stau prea mult cu Roman, că doar lui îi acord cea mai multă atenție, dar el are nevoie de multă atenție acum, că e mic și încă nu știe să ceară și trebuie schimbat, hrănit. Nu știu dacă sunt neapărat geloși, dar exact când eu alăptez, exact atunci au nevoie de ceva ceilalți doi”, a povestit actrița.

Cum s-au cunoscut Ecaterina Ladin și Laurențiu, soțul său

Ecaterina Ladin este căsătorită cu Laurențiu Ladin, un om de afaceri originar din Republica Moldova, și împreună au trei copii, Marcu și Petru și Roman. Puțini sunt cei care cunosc cum s-au întâlnit cei doi și cum au evoluat într-un cuplu. Inițial, Ecaterina Ladin a lucrat pentru cel care astăzi îi este partener de viață.

„Relația noastră începe așa… El era în gașca de basarabeni a noastră, l-am cunoscut acolo, i-am fost angajată o vară, fiindcă el a avut niște afaceri la mare și am fost angajată cumva. Eu nu aveam ce să fac în perioada aia și i-am cerut ajutorul, mai ales că știam și contabilitate.

Am lucrat la el și de acolo el m-a descoperit pe mine. Eu nu mi-am permis să mă gândesc mai sus de atât, pentru că el era șeful meu și îl vedeam exact ca domnul Laurențiu. S-a terminat această colaborare și am început să filmez pentru «Las Fierbinți». Într-o zi m-a sunat să mergem la film. M-am mirat așa, dar am zis să merg. După a urmat 1 martie și atunci a fost întâlnirea noastră de cuplu”, povestea Ecaterina Ladin, conform Libertatea.

Sursă foto: Instagram Ecaterina Ladin – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton