; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ce nu ştiaţi despre protagonistele serialului „Răzbunare pe tocuri”, de la Pro 2

03 June 2019

„Răzbunare pe tocuri', serialul turcesc început pe 7 mai la Pro 2, şi difuzat de luni până duminică de la 21.00, ne-a făcut cunoștință cu 4 femei puternice, interpretate de 4 actrițe simpatice, pe care le-ați mai văzut pe micile noastre ecrane.

Serialul „Răzbunare pe tocuri' („Ufak Tefek Cinayetler'), realizat de compania Ay Yapım („Dragoste infinită'), a prins la publicul din Turcia chiar dacă a avut un subiect diferit faţă de majoritatea producţiilor – e un thriller poliţist cu accente comice. Producţia cu 45 de episoade, ultimul difzat de postul turcesc Star TV pe 11 decembrie 2018, o are în prim-plan pe Oya Toksöz (Gökçe Bahadır), o femeie de succes care revine în vieţile celor trei prietene ale ei din adolescenţă – Merve Aksak (Aslıhan Gürbüz), Pelin Tarhan (Bade Işçil) şi Arzu Kara (Tülin Özen) – cu scopul de a se răzbuna pe ele.

Aflăm că, în trecut, Oya s-a supărat pe prietenele ei din cauza unui episod nefericit în urma căruia a fost dată afară din liceu. La vremea aceea, Merve era liderul grupului format din cele patru prietene. Ea era frumoasă și inteligentă, dar întotdeauna căuta să aibă controlul, indiferent de situație, lucru neschimbat în prezent. Pelin este în continuare cea mai bună prietenă a ei. Chiar dacă pare amabilă și naivă, Pelin poate fi uneori mai periculoasă decât malițioasa Merve. Ea este clasica femeie casnică, pentru care soțul este foarte important. Căsătorită de tânără, Arzu se concentrează pe bunăstarea casei sale. Are o fire mai domestică, însă va deveni din ce în ce mai puternică odată ce trece printr-o dramă.

Devenită la maturitate un ginecolog de succes, Oya decide să reia legătura cu celelalte trei femei pentru a se răzbuna pe ele. Astfel ea zdruncină din temelii vieţile aparent perfecte ale lui Merve, Pelin şi Arzu, propunându-le acestora o înţelegere riscantă. Până la sfârşitul serialului, cele patru trec prin tot felul de întâmplări şi încurcături, în care „micile crime' nu sunt excluse. Pe urmele lor se află mereu inspectorul Kemal (Tansu Biçer) şi asistenta lui, Derya (Hayal Köseoglu).

Pe unde am mai văzut protagonistele

Gökçe Bahadır (Leyla din „Poveste de familie') a jucat în multe seriale, dar şi în filme şi piese de teatru. Ea este pasionată şi de muzică, iar după terminarea filmărilor la „Răzbunare pe tocuri' a avut timp să scoată şi un album. În trecut, ea a fost căsătorită, timp de un an, cu actorul Ali Sunal. Pe Aslıhan Gürbüz (36 de ani) aţi văzut-o în „Kösem', în rolul sultanei Halime. Ea a absolvit secţia de teatru la Universitatea Selçuk din Konya, iar prestaţia din producţia „Yahşi Cazibe' (2010-2012) i-a adus premiul pentru „cea mai bună actriţă de comedie' la o gală cunoscută din Turcia. La fel ca Gökçe, şi ea a trecut, în urmă cu câţiva ani, pintr-un divorţ (de actorul Kerem Kupacı). Bade Işçil a apărut la noi în „Ezel' şi „Inimă de frate'. Ea a studiat designul vestimentar, însă a fost atrasă de actorie, „Răzbunare pe tocuri'  fiind cel de-al cincilea proiect tv al ei. Bade (35 de ani) are un băiat cu afaceristul Malkoç Sualp, de care s-a despărţit în 2016. Tülin Özen (39 de ani) a fost sultana Handan în „Kösem'. Ea are multe roluri la activ, în special în lungmetraje, chiar dacă la început şi-a dorit să devină ingineră, ca părinţii săi.

Ce pasiuni mai au

Gökçe Bahadır merge la concerte când nu filmează pentru seriale. Aslıhan Gürbüz adoră să-şi petreacă timpul liber în natură, alături de animăluţe. Bade Işçil n-a ratat ocazia să-şi arate talentele culinare într-o emisiune. Tülin Özen se simte cel mai bine pe scena teatrului.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare