Homepage  / Vedete străine

Ce nu știați despre Maxi Iglesias, frumușelul actor spaniol din „Gustul înfrângerii”, mini-seria de la Acasă

Ce nu știați despre Maxi Iglesias, frumușelul actor spaniol din „Gustul înfrângerii”, mini-seria de la Acasă
11

de Anda Dincă,

Postul Acasă ni-l aduce în case în fiecare sâmbătă și duminică, pe actorul spaniol Maxi Iglesias, un adevărat sex-simbol în țara lui. Producția în care îl putem admira în prezent se numește “Gustul înfrângerii” și a fost lansată în 2023 pe o platformă de steaming online, Vix, deținută de grupul Televisa&Univision. Partenera lui Maxi din această producție este cunoscuta actriță mexicană Kate del Castillo, alături de care Maxi a mai avut ocazia să joace în serialul “Ingobernable” (tot de la Netflix), dar și într-o telenovelă la Telemundo, “Dueños del paraíso”.

Supradoză de Maxi Iglesias la Netflix

Rolul de seducător rebel îl prinde bine pe Maxi. În “Gustul înfrângerii” el îl joacă pe Vico, un muzician care face o pasiune pentru o femeie căsătorită, Anna Montes de Oca (Kate del Castillo). În “Valeria” (serialul de succes de la Netflix care va avea și sezonul al patrulea) el îi dă viață lui Victor, un bărbat misterios, șarmant și schimbător, care pune pe jar inima protagonistei, Valeria (Diana Gomez).

Pe aceeași platformă îl putem admira pe spaniol și într-un serial de epocă romantic, “Bucătăreasa din Castamar” (“La cocinera de Castamar”). Personajul pe care îl interpretează în acest serial este Francisco Marlango, contele de Armiño, un bărbat cu mare trecere la femei, prieten bun cu Diego, ducele de Castamar (Roberto Enríquez).

Și asta nu e tot, Maxi apare la Netflix și într-un film romantic, “Ne vedem data viitoare” (“Hasta que nos volvamos a encontrar”).

De asemenea Maxi a mai jucat în serialele “Velvet” (personajul Max) și “Toy Boy” (personajul Dario), ambele regăsindu-se pe cunoscuta platformă de streaming.

maxi-iglesias-5-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cel mai recent proiect al lui Maxi este serialul din 2023 “Los Artistas, primeros trazos”, în care joacă alături de Ximena Romo și Regina Pavón. În această producție difuzată de Vix el este Yago, un comerciant de antichități, care face echipă cu o expertă în artă pentru a a înșela milionarii vânzându-le opere de artă false.

Să arăți foarte bine nu e întotdeauna un avantaj

Fost model, dar și fost fotbalist, Maxi Iglesias s-a născut în urmă cu 33 de ani la Madrid. Face actorie de la vârsta de 6 ani, iar debutul în televiziune l-a avut în 2005, odată cu serialul “Amar en tiempos revueltos”. A apărut în tot felul de emisiuni tv din Spania, iar în timpul liber face fitness și este pasionat de motoare și jocuri video. Maxi spune că cel mai mult îl admiră pe compatriotul său, Javier Bardem, și că într-o zi i-ar plăcea să joace alături de el.

Maxi IglesiasIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 11

În ceea ce privește cariera în actorie, Maxi a mărturisit într-un interviu pentru eldiario.es că acceptă proiecte din cât mai multe țări și că visul său este să ajungă la Hollywood: “Dorința mea de a lucra în străinătate este pentru că uneori constat că cei de acolo îmi oferă personaje pentru care aici în Spania nici măcar nu am ocazia să merg la un casting. Mi-aș dori să mi se întâmple asta și aici. În plus dintotdeauna m-a atras Hollywood-ul, însă nu mă grăbesc, între timp mă mai formez și filmez în Spania, Mexic sau la Miami”.

Maxi a mărturisit și că a pierdut roluri sau că producătorii nici măcar nu l-au chemat la probe pentru că arată prea bine, dar asta nu l-a demotivat, din contră: “Cu toate acele bariere pe care mi le pun în față și cu acele prejudecăți, mă fac să muncesc de două ori mai mult, ca să demonstrez”.

Cine i-a cucerit inima frumușelului actor

Deși se află mereu în atenția publicului și a presei, Maxi a reușit să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. Totuși cea mai recentă relație a sa nu mai ținut-o ascunsă afișându-se mai mereu cu iubita sa, Stephanie Cayo, de care s-a îndrăgostit în 2021 la filmările peliculei de la Netflix “Ne vedem data viitoare”.

Actrița de origine peruană Stephanie Cayo are 36 de ani și mai apare la Netflix în “Invitación a un asesinato”. Cei doi s-au despărțit în 2022, iar în 2023 au reluat relația, care durează și în prezent.

Sursa foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton